Popsy 2907 Napisano Jul 23, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pošto sredjujem gume i točkove... nešto me je uvek nerviralo ... a to su dimenzije ležajeva točkova... svaku put meri i nikako da zapamtim... Uz male konsultacije sa Gvozdenim i Shum@rzom eve ga spisak pa da ga imamo u temi: Ležajevi točkova za XTZ 750 Super Teneru Prednji točak 6302 2rs - (2x) dva komada Zadnji točak 6303 desno 6203 levo (2x) dva komada 6322 26s lezaj lancanika (63/22) 63022ns double seal semering savet je da vam svi ležajevi budu 2RS (rubber sealed) tj. zatvoreni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Jul 23, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan E pošto sredjujem gume i točkove... nešto me je uvek nerviralo ... a to su dimenzije ležajeva točkova... svaku put meri i nikako da zapamtim... Uz male konsultacije sa Gvozdenim i Shum@rzom eve ga spisak pa da ga imamo u temi: Ležajevi točkova za XTZ 750 Super Teneru Prednji točak 6302 2rs - (2x) dva komada Zadnji točak 6303 desno 6203 levo (2x) dva komada 6322 26s lezaj lancanika (63/22) 63022ns double seal semering savet je da vam svi ležajevi budu 2RS (rubber sealed) tj. zatvoreni Fala popsi Kazi mi samo jel uzimam sve sa ovog spiska za zadnji tocak ili samo neki od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Jul 24, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako te posluzile gume Popsy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 24, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fala popsi Kazi mi samo jel uzimam sve sa ovog spiska za zadnji tocak ili samo neki od njih Generalno menjaš one koji su crkli ili imaju lufta... lupam, ako ti je otišao samo ležaj zadnjega lančanika možeš samo njega da promeniš a ostale ne diraš (mada nisu ležajevi toliko skupi da kad ih već drndaš lakše ih je sve promeniti pa znaš da si miran... ja vozim offroad pa se oni troše malo češće nego pri normalnom korišćenju) Kako te posluzile gume Popsy Odlično... ali ne smem ni da pomislim preko livade sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 24, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko ubacivao neki plovak/merac goriva u STaru? I na koliko pumpate gume za vozikanje po gradu(jbg jos uvek retko izlazim off :S ), u pitanju su Heidenau k60 scout DOT 0412? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 25, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko ubacivao neki plovak/merac goriva u STaru? I na koliko pumpate gume za vozikanje po gradu(jbg jos uvek retko izlazim off :S ), u pitanju su Heidenau k60 scout DOT 0412? postoje neki projekti medjutim ako paziš da ti je slavina uvek na ON kad ostaneš bez goriva ostaje ti još 3l u rezervi što je više nego dovoljno... za asfalt je preporučeno 2,0 - 2,2 bara a za off zavisi od stila 1,5 - 1,8 bara... to je otprilike neki opseg u kome se ja krecem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Jul 25, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko ubacivao neki plovak/merac goriva u STaru? I na koliko pumpate gume za vozikanje po gradu(jbg jos uvek retko izlazim off :S ), u pitanju su Heidenau k60 scout DOT 0412? postoje neki projekti medjutim ako paziš da ti je slavina uvek na ON kad ostaneš bez goriva ostaje ti još 3l u rezervi što je više nego dovoljno... za asfalt je preporučeno 2,0 - 2,2 bara a za off zavisi od stila 1,5 - 1,8 bara... to je otprilike neki opseg u kome se ja krecem Sve zavisi od proizvodjaca guma. Metzeler i Pireli za STeneru, bez obzira o kom modelu je rec, Tjurens, Sahara, Tjurens nekst... preporucuju pritisak u prednjoj 2,30 a u zadnjoj 2,50, podaci su iz prposlogodisnjeg kataloga, Na drugoj strani u tehnickim upustvima za STeneru na Luisovom sajtu, koja ko zna odakle su preuzeta stoji da prednja i zadnja treba da budu 2,25 bara. E pa sad ti budi pametan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja i nisam pametan vec pitam iskusne Hvala za info. sto se tice pokazivaca goriva to sam pitao onako usput- cisto bih se igrao, nije mi od presudnog znacaja posto slavinice rade- proverio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 25, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji točak 63/22 26s lezaj lancanika (63/22)savet je da vam svi ležajevi budu 2RS (rubber sealed) tj. zatvoreni Malecna ispravka (stoji u zagradi kako treba) znači ležaj je 63/22 a ne 6322 jel ako tražite 6322 reći će vam da je za kombajn najverovatnije i da je 30.000 dinara :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jul 25, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji točak 63/22 26s lezaj lancanika (63/22)savet je da vam svi ležajevi budu 2RS (rubber sealed) tj. zatvoreni Malecna ispravka (stoji u zagradi kako treba) znači ležaj je 63/22 a ne 6322 jel ako tražite 6322 reći će vam da je za kombajn najverovatnije i da je 30.000 dinara :D Ako nazoves Platner i trazis lezaj, recice ti isto tolku cenu i da cekas 3 nedelje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Jul 27, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, di su slike glanc nove (oprane) stenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 28, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan trebam da ih skinem sa telefona... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 29, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan u daljem tekstu: treba da operem, ofarbam, izlepim i fotografisem. ili cu pozajmiti od nekoga motor pa ga slikati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 29, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E, aj da bijemo ovog fruitcake-a.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 29, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan u daljem tekstu: treba da operem, ofarbam, izlepim i fotografisem. ili cu pozajmiti od nekoga motor pa ga slikati Za nekog kome je ST u srcu i kome smo jedva skinuli maler sa grabulje, ja se ne bi toliko vriskao... nego jel dolazis na Goliju? А еvo su slike sa pranja... aj što mi je čovek dao gume da se dovučem do BGDa nego mi nije dao da izadjem sa prljavim motorom nazad na ulicu :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Jul 29, 2014 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Popsy te gume su bile debelo za zamenu jos kad ih je Zipacope vozio na ST pre X godina!!! Zadnja je iz 2003 godine!!!!!!! Super sto ti ih je Igor poklonio da stignes do Bg-a ali menjaj to sto pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 29, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy te gume su bile debelo za zamenu jos kad ih je Zipacope vozio na ST pre X godina!!! Zadnja je iz 2003 godine!!!!!!! Super sto ti ih je Igor poklonio da stignes do Bg-a ali menjaj to sto pre. promenjene su za nove Hajdi da neces do Jošaničke banje (ne moraš da se pentraš po offu već iscimaj devojčicu pa da se gledamo na bazenima...) ja sam u četvrtak u Nišu a u petak idemo za Goliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Jul 30, 2014 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 99@ idem na gitarijadu u petak. Ti si vec poceo da vozis offroad?!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pomalo... prevarili me mangupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 30, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @ VladaSD: stvarno, aj da prebijemo ovog fruitcake-a nekim jagnjecim pecenjem @ Popsy: nejverovatnije - ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam uvažene kolege ... moja masina gazi 62 hiljadu i imam osećaj da na vecim obrtajima ponekad cujem neko zveckanje u motoru sumnjam na fazni lanac u zadnjih par dana mi se to desava kako da budem siguran ??? i ako jeste moze li se izgurati ova sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Avgust 3, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam uvažene kolege ... moja masina gazi 62 hiljadu i imam osećaj da na vecim obrtajima ponekad cujem neko zveckanje u motoru sumnjam na fazni lanac u zadnjih par dana mi se to desava kako da budem siguran ??? i ako jeste moze li se izgurati ova sezona Ma mozes ti brate ovu sezonu ,ali sta ako se desi kvar jesi li spreman zamjeniti masinu? Ako se cuje i kad je vruc motor onda je fazni pri kraju i to zamjeni.To moze od 5 km do 10000 km tako ,pitanje je trenutka najslabije karike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Avgust 3, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas je definitivno prolupao, tako da je masina parkirana .... zna li neko od forumasa koliko dodje lanac sa onim odbijacima ili kako vec cini mi se da imaju dva sa strane i treci ovaj metalni odbojnik iznad bregastih ???? Gde nabaviti najeftinije naravno ? Moze li lanac od TDM 850 odgovara li ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Avgust 5, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, sad ti motor bar lici na nesto Mnogo mi je krivo sto nisam isao sa vama na goliju, imao sam dosta zakazanog posla pa nisam mogao nikako da se izvucem. Necu ni da gledam slike sa voznje jer hocu za dupe da se ujedem sto nisam isao. shmrc shmrc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas je definitivno prolupao, tako da je masina parkirana .... zna li neko od forumasa koliko dodje lanac sa onim odbijacima ili kako vec cini mi se da imaju dva sa strane i treci ovaj metalni odbojnik iznad bregastih ???? Gde nabaviti najeftinije naravno ? Moze li lanac od TDM 850 odgovara li ? ako je prezupcio ne znaci da je prolupao... i za dva zuba ako preskoči neće da sastavi ventile i klip... naravno vise da se ne pali... kontaktiraj Alju Revolutiona ili Bokilica ... Odgovara ti fazni lanac od Kawasakija (mislim da je od KLEa al proveri) @Gorzy nisi ništa propustio, bilo je 'nako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...