mema 24 Napisano Maj 3, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan I da ,trenutno koristim Motul pa mi je ok a intresuje me kako li reaguje na Castrol. Ako neko zna nek se javi jer mozda bih mogao dobiti malo jeftinije. Lp ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 4, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Zasto menjas ako masini odgovara? Ja sam se zeznuo sa Elf-om jer je na Dakaru te godine bio generalni sponzor. Mislio sam da ce biti dobro ali nije i ove godine sipam Motul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Maj 4, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Paa mislio sam probati Optimu mogla bi biti znatno jeftinija a iz pouzdanih izvora znam da je kvaliteta odlicna ,radio sam na nekom poslicu u laboratoeiji koja provjerava kvalitetu raznih industriskih materijala.Betona ,ulja ,maziva i itd. U glavnom vidio sam da su radili na testiranju Modrice i necete vjerovati da je u klasi nekih poznatijih ulja za koja placamo jako mnogo.Inace testiranje je platio neki rudnik koji je to uzimao za svoje masine jer oni uzimaju u bacvama ,i ne isplati im se riskirati na nekom bezveznom ulju Eto to je moje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Na automobilskom forumu cars sam citao postove coveka koji u skoro novom bmw-u sipa iskljucivo optimu. Stavio je bio link na sajt gde se vidi da ladno bmw izmedju ostalih preporucuje i optimu za svoje automobile. Neverovatno ali istinito. E, sad, ne verujem da optima pravi ulja za motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Maj 4, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pravi sigurno , to je nova linija. Znam vidio sam nemas frke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 4, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda, sipj pa nam javi ja sam na Africi sipao Elf i ostali sada znaju da ga treba zaobilaziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mislio ove sezone probati sa optimom mototaktol 15=50. Zasto da nas neko magarci ako je dobro ulje a sigurno znatno jeftinije ... probati pa sta bude mislim da je to to link : http://modricaoil.com/products/mototaktol-racing-4t-sae-15w-50/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 4, 2014 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan SIPAM ELF vec 70000 km i mom motoru (FJR1300) nista ne fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Maj 4, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je sigurno zato sto je mjenjao manji broj vlasnika ,manje "inzinjera" radilo na njemu Odlicno samo nastavi kad mu vec pase. Lp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Maj 4, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda, sipj pa nam javi ja sam na Africi sipao Elf i ostali sada znaju da ga treba zaobilaziti Ma nema sta ,kolega vec vozi tu Africu kvacilo ok zvuk super. Provjereno dobro ,samo da vidimo koja je cijena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Maj 4, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mislio ove sezone probati sa optimom mototaktol 15=50. Zasto da nas neko magarci ako je dobro ulje a sigurno znatno jeftinije ... probati pa sta bude mislim da je to to link : http://modricaoil.co...-4t-sae-15w-50/ Jel ima neko iskustva sa modričom na ST? koliko sam čitao po forumu, niko se nije požalio. Koristim bardal i zadovoljan sam, al modriča košta duplo manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Brate, nastavi sa Bardhalom i suskaj.... ne eksperimentisi...ja sam posle njega imao Motul 5100, Elf mineral, ELF sintetiku, sad Ipon..... sva sreca , pa mi je agregat odlican (pu, pu, pu) inace ne bi izdrzao ove prelaze.. Ja sam ih osecao po kvacilu.... najbolje se ponasalo u Bardhalu i Motulu...za neki dan radim servis i sipam Ipon...videcemo , sta ce da kaze...inace Ipon je solidno povoljan, kad treba kupiti 5 litara . Elem..... drugari, di da nadjem drugi poklopac rezervoara...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Maj 5, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Brate, nastavi sa Bardhalom i suskaj.... ne eksperimentisi...ja sam posle njega imao Motul 5100, Elf mineral, ELF sintetiku, sad Ipon..... sva sreca , pa mi je agregat odlican (pu, pu, pu) inace ne bi izdrzao ove prelaze.. Ja sam ih osecao po kvacilu.... najbolje se ponasalo u Bardhalu i Motulu...za neki dan radim servis i sipam Ipon...videcemo , sta ce da kaze...inace Ipon je solidno povoljan, kad treba kupiti 5 litara . Elem..... drugari, di da nadjem drugi poklopac rezervoara...? Trebao bih da idem opet do Zrenjanina gde je ona udarena tenera da uzmem diskove ako nisu otišli. Znam da je imala čep. Ako budem išao mogu da ti uzmem . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem..... drugari, di da nadjem drugi poklopac rezervoara...? ima verovatno onaj lik iz Zrenjanina sto je kupio onu skrsenu ST pa je prodaje u delove 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Elem..... drugari, di da nadjem drugi poklopac rezervoara...? ima verovatno onaj lik iz Zrenjanina sto je kupio onu skrsenu ST pa je prodaje u delove Cekaj.... jel on iz Zrenjanina il Kekende? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 5, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ta iz kekende je ok i uskoro registrovana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ti iz rinfuza.... da častiš po Dakar nalepnicu...kao inoguraciju u sektu Popsy, nemam kontakt... može ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga novi cep rezervoara http://www.motobikeshop.rs/product/cep-rezervoara-yamaha-xt600-vicma_VCM430.aspx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebra ..dobro je znati da ima nov u slucaju da ne nadjem original..... Božo, ako si tamo...baci pogled....uzeo bih taj čep, ako već neko nije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Maj 5, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Za par dana zovem za diskove I ako ima odlazim I uzimam cep ako ti odgovara. Mozes I br. Da mi pustis na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ej taj lik sto je uzeo onu razlupanu ST je u Zrenjaninu. Popsy, acimo i sumar su meni uzeli klizac lanca kod njega pre neki dan.. eve vam ga njegov broj 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hebo te klizač, umal ne ostasmo u Zr zbog njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Hebo te klizač, umal ne ostasmo u Zr zbog njega. ...nakacili smo ga Sumeni i ja malo pre, tek sada vidim koliko se meni cuo lanac da drobi i cangrlja.. moras da probas ST silent 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ne, sve ti verujem da nema više onaj zvuk vršalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 6, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ne, sve ti verujem da nema više onaj zvuk vršalice. misliš - grtal'ce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...