Божа 185 Napisano Mart 24, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari a zasto niko od vas ne pominje da na Super Teneri imamo parking svetlo ?! Pali se tako sto okrenete na levo i zakljucate volan i kljuc okrenete za jos jedan klik u levo i pale se samo prednja i zadnja pozociona svetla Ja sam to provalio kad sam pokusavao da otkljucam volan, muke imam kad ga zakljucam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc oko motora... Zna li neko nesto o ovoj STeneri... LINK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jovo hvala na savetu,ostalo mi je sedam zareza jos na spaneru malo je presao polovinu.nadam se da ce izgurati jos 5-6 hiljada km i onda kod majstor Bokilica na veliki servis.hvala jos jednom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc oko motora... Zna li neko nesto o ovoj STeneri... LINK E morao sam, ne znam nishta o motoru, ali mi je hit kad neko sakrije tablicu krpom da mu se ne vidi registracija iz ne znam kod razloga pa onda slika istrument tablu gde se sa leve strane vidi registraciona nalepnica sa registarskim brojem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 25, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc oko motora... Zna li neko nesto o ovoj STeneri... LINK E morao sam, ne znam nishta o motoru, ali mi je hit kad neko sakrije tablicu krpom da mu se ne vidi registracija iz ne znam kod razloga pa onda slika istrument tablu gde se sa leve strane vidi registraciona nalepnica sa registarskim brojem Pazi stvarno, sad kad si spomenuo sam i ja to primetio... Znam za taj obicaj da se sakriva tablica na slikama i oglasima, mada ne znam tacno cemu to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 25, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc oko motora... Zna li neko nesto o ovoj STeneri... LINK E morao sam, ne znam nishta o motoru, ali mi je hit kad neko sakrije tablicu krpom da mu se ne vidi registracija iz ne znam kod razloga pa onda slika istrument tablu gde se sa leve strane vidi registraciona nalepnica sa registarskim brojem Meni je jaca fora kad sakrije slova , a ostavi brojeve..a ispod grba stoje mala cirilicna slova :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 25, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari a zasto niko od vas ne pominje da na Super Teneri imamo parking svetlo ?! Pali se tako sto okrenete na levo i zakljucate volan i kljuc okrenete za jos jedan klik u levo i pale se samo prednja i zadnja pozociona svetla Ja sam to provalio kad sam pokusavao da otkljucam volan, muke imam kad ga zakljucam Ja sam to provalio na nekoj od planinskih off road voznji (u stvari, rekao mi Vlajko), i nocu udarilo 3-4 stepena, a ujutru - gurka, crko akumulator. Pali parking svetla samo sa dobrim akumulatorom .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc oko motora... Zna li neko nesto o ovoj STeneri... LINK E morao sam, ne znam nishta o motoru, ali mi je hit kad neko sakrije tablicu krpom da mu se ne vidi registracija iz ne znam kod razloga pa onda slika istrument tablu gde se sa leve strane vidi registraciona nalepnica sa registarskim brojem hahahaha bas smo to danas komentarisali Popsy i ja nesto smo majstorisali pa gledao sam gde da nakacim ponovo nalepnicu pa se setih tog oglasa... heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari a zasto niko od vas ne pominje da na Super Teneri imamo parking svetlo ?! Pali se tako sto okrenete na levo i zakljucate volan i kljuc okrenete za jos jedan klik u levo i pale se samo prednja i zadnja pozociona svetla Ja sam to provalio kad sam pokusavao da otkljucam volan, muke imam kad ga zakljucam Ja sam to provalio na nekoj od planinskih off road voznji (u stvari, rekao mi Vlajko), i nocu udarilo 3-4 stepena, a ujutru - gurka, crko akumulator. Pali parking svetla samo sa dobrim akumulatorom .... Ja sam ubacio sve LE diode, potrosnja, skoro pa nikakva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Mart 26, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Napokon neko da napise pravilno LED 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Napokon neko da napise pravilno LED Profesionalna deformacija. E, a genijalno mi je kad cujem alnaser, buksna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 26, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Migavac, svirena, izgraviran.... sta fali, narodski je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Mart 26, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Migavac, svirena, izgraviran.... sta fali, narodski je Blajbinger, stelzvrcna, civuljak, federgejzla.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Migavac, svirena, izgraviran.... sta fali, narodski je Blajbinger, stelzvrcna, civuljak, federgejzla.... Kataklinger na cincilator @VladaSD- Bas se i kaze migavac, ne zmigavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan za bjbikers.bmp Izvini Vlado, ali ja sam morala, nji' su bili tri, cetvorica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 26, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan A diftung!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 26, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za bjbikers.bmp Izvini Vlado, ali ja sam morala, nji' su bili tri, cetvorica ti obrisi sanduce za poruke... ja sam u Nišu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan The power of ST 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neki predlog za vizir, neki veci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 27, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan za bjbikers.bmp Izvini Vlado, ali ja sam morala, nji' su bili tri, cetvorica Znam brate...ali ako pogledas malo bolje moj prethodni post, videces da ja upravo zagovaram da se nastavi tradicija narodskih izraza... nas jezik i izgovor iz razlicitih krajeva bi izgubio draz i zanimljivost. Meni alnaser , nikad nece biti anlaser...a i motor mi je izgraviran na 300 .... koliko god to nekom smetalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan za bjbikers.bmp Izvini Vlado, ali ja sam morala, nji' su bili tri, cetvorica Znam brate...ali ako pogledas malo bolje moj prethodni post, videces da ja upravo zagovaram da se nastavi tradicija narodskih izraza... nas jezik i izgovor iz razlicitih krajeva bi izgubio draz i zanimljivost. Meni alnaser , nikad nece biti anlaser...a i motor mi je izgraviran na 300 .... koliko god to nekom smetalo Hahahahah.... To su te cari tradicionalnog srpsokog izrazavanja u mehanici i elektrici... Plavusa i pandur u busu. Ustaje drot da sedne lepojka. Plavusa: "Bas ste menadzer." Pandur: "Hvala na kontinentu." (Malo off ali jbg) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Mart 27, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan za bjbikers.bmp Izvini Vlado, ali ja sam morala, nji' su bili tri, cetvorica Znam brate...ali ako pogledas malo bolje moj prethodni post, videces da ja upravo zagovaram da se nastavi tradicija narodskih izraza... nas jezik i izgovor iz razlicitih krajeva bi izgubio draz i zanimljivost. Meni alnaser , nikad nece biti anlaser...a i motor mi je izgraviran na 300 .... koliko god to nekom smetalo Nisam dovoljno impotentan da komentarisem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljive ST performanse sa 4tx TDM motorom ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима, већ неко време читам ову вашу тему, па сада и да се огласим Трагам за неким квалитетним примерком СуперТенере, па ако имате савете и препоруке немојте се устручавати. Надам се да ћете ускоро добити новог члана Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 29, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li neko zna nekog ko bi mogao da nam napravi onaj poklopac od alata nazad, verujem da nisam jedini koji ga nema Ove slike sam našao na nekom stranom forumu, neko je to uradio da izgleda pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...