Popsy 2907 Napisano Jul 15, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem Joske nigde. Neki link za njegov profil? Inace, niko nije spomenuo otprilike koliko kosta TCI??? pa kosta valjda oko 120e na ebay-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 15, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem Joske nigde. Neki link za njegov profil? Inace, niko nije spomenuo otprilike koliko kosta TCI??? ključne reči su bitne i za gugl.. a kamoli forum.. a nekad pre nešto nađem preko gugla nego forumovog pretraživača.. stara verzija je bila jednostavna i dobra.. dobra je i nova, ali ko i android.. jbga http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/290-joska/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam pronasao u cemu je problem, samo molim da mi neko kaze jel TCI u stvari komutator??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta sam ja zatekao na mestu gde treba da se nalazi TCI uredjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 15, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda ovako... vifi nekog elektricara da vidi da prethodni vlasnik nije pomerio TCI ili dublje pod masku ili pod sediste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan jeste, obrtka dobija impulse... prekontroliši kleme na akumulatoru i sam akumulator ... za TCI ti odgovara i od TDMa850 al onaj 3vd (za 4tx nisam siguran). Takođe moj preporuka Joška momci hvala po neznam koji put. sutra provjerim kleme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan definitivno je prepravljeno, i umesto TCI od 480e MOZE da radi komutator od npr 101 (sa elektronskim paljenjem) od oko 1.000 dinara, samo dobarelektricar daprepravi. Eto, nesto novo i od mene da cujete. Sutra proveravam Bobinu, a ako nije do nje, onda je definitvno pick-up. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 16, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...a mozda su u sumi! Nadji na oglasima TCI i montiraj na motor, mani se prepravki i prica moze i ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jul 16, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...a mozda su u sumi! Nadji na oglasima TCI i montiraj na motor, mani se prepravki i prica moze i ovako... Nisuto samo price kada radi tako ko zna koliko dugo vremena, a sto da se plati 480e kada moze 10e, isto kao i za bobinu...zasto da platim novu 11.600 dinara, kada sam stavio od fijata punta 1 od 1.500 dinara, i radi besprekorno...sto je inace i bio problem. Problem resen...zaci BOBINA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 17, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da nismo tako domišljati i pametni vozili bi papriku a ne super tanjiraču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Teneru... Kad sam cuo da pasuju delovi od stojce, to je bilo presudno u mojoj odluci, to je pravi srpski motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 17, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jao, bas smo Super ....... Tenerasi U bre Vlajko, kakva crna domisljatost...da imas pola delova od IMT-a ili Ursusa....bas bi se usudio da prodjes Albanske Prokletije offom ili da ides na Harmony...ja ne bih. U datom trenutku , otklonio bih kvar na taj nacin , ali nikako za stalno.... fabricko je jedino ispravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 17, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički je bolje zbog tadašnje kontrole kvaliteta.. ali to ne znači da nisam hteo na svom mz-u da izbacim platine i da mi Mile strija skarabudži elektronsko paljenje od moskviča koje i dan danas radi.. Zato mi sada imamo Jošku.. ako on nema leka onda tražimo original.. bar ako je struja u pitanju.. a bobina je bobina, ako zadovoljava tražene normative što da ne.. Isto tako mi Joškin regler odlično radi već nekoliko godina.. pa više volim da dam njemu pare nego nekom tamo preko ekrana, koji valja isto polovnu koja se ne zna kad će da rikne jer ima toliko godina.. Vlado da sam sumnjao u pouzdanost svog motora nikad ne bih kretao na daleke pute.. a sigurno se nisam oslanjao na to da će mi neki Albanac skinuti deo sa traktora dah bi ja nastavio put.. Skeptičan sam dal bi nam dali i vodu ili benzin.. sreća nismo moraloi da proveravamo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 17, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen...zaci BOBINA :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen...zaci BOBINA :takoje: hahaha,DA, DA... Savrseno radi sa bobinom od puntica...videcu samo koliko dugo. pozzz popsy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 19, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, u mnogim stvarima se slazem sa tobom , ovde ipak ne mogu...sve je to OK, i ta bobina i Joškin regler...čak sam i ja na XL-ku stavio auto svećicu...... Motor koji vozim na duže, ne budžim i vozim samo sa originalnim delovima, možda je to moj princip ili unutrašnji mir, ali tako je bilo i biće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 19, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlade, to je zato što se razumeš u mehaniku i nije ti problem da voziš tako, jer znaš da na svakoj trafici moš naći taj deo koji si nabudžio. Poznajem jednog afrikanca koji je ugradio CDI od kineskog skutera. Nije loše znati pa ga nositi za rezevu jer košta 36 puta manje od oriđiđija. I muka mi je od stava samo fabrika, pa brate kupi nov motor i vozi samo fabriku. Membrane oem za ovo moje sokoćalo koštaju 400 i kusur eura, pa da hebem nosiću kod Đure Vidika svake zime da mi pravi nove za 20 jura. I tako, ne znam što sam ovo napisao, ali sigurno neće da škodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 19, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam ja ništa protiv snalaženja, čak naprotiv snalazio sam se s'koncem i konopcem za XL-ku...ali sa takvim motorom ne bih živ ostao od brige i razmišljanja, kada bih krenuo na neki ozbiljan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 20, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ti Vlado, za pocetak, znas gde bi mogao da dodjes... U nedelju recimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Došao sam ...i 3 od 6 motora se pokvarila, samo dok smo stiglo offom do glindže.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege pozdravljam, na pocetku sezone sam vadio lezajeve upravljaca malo sam ih mazao ocistio sredio ali opet su poceli da koce verovatno su kosuljice vec totalno lose, kada motor dignem na copavoj i okrenem u prazno rucke osetim da koci sto ne valja sad ne znam koliko onaj zvezdasti saraf treba dotegnuti po manualu bi mi trebao moment kljuc a ja sam to radio cekickom i srafcigerom. Konkretno me zanima oznake na lezajevima da ja ne bih morao opet rastvarati verovatno neko zna )) Pitanje br2. Zadnji disk pri kraju koja je cena i gdje nababviti pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 24, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Guevara izgleda najbolja kombinacija ovde za diskove.. Nego nešto sam gledo dal može prednje na zadnje.. ove stare prednje koje imam su bollje od trenutnih zadnjih koje samo što se ne raspadnu, a na oko mi izgleda da su iste?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan O tome sam i ja mislio, ali gledajuci po servisnoj mislim da su nam deblji malo zadnji od prednjih iako izgledaju isti na oko ... jadi ga znali vidim da su se izmedju rupa vec nazire po koja linijica mada mogu sezonu isterati 100 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 24, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan O tome sam i ja mislio, ali gledajuci po servisnoj mislim da su nam deblji malo zadnji od prednjih iako izgledaju isti na oko ... jadi ga znali vidim da su se izmedju rupa vec nazire po koja linijica mada mogu sezonu isterati 100 % prednji i zadnji disk su isti po dimenzijama stim sto su prednji 4mm a zadnji 5mm debljine ps. ima u gevari a ima i u louis.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro drugovi majka mu stara, hoce li mi iko reci oznake sa lezajeva upravljaca il da skidam sve posto papirce ne mogu naci gdje sam to zapisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...