Popsy 2907 Napisano Jun 18, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jedino vidi da te ne zakolju sa postaarinom ili sacekaj par dana da udjete u EU... pogledaj na kedo ssajtu kolike su postarine dokle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 19, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ove strane su postale kao "Opstanak" !!!!!! :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan jedino vidi da te ne zakolju sa postaarinom ili sacekaj par dana da udjete u EU... pogledaj na kedo ssajtu kolike su postarine dokle Cca.20 eur +30% carine. Gospoda prava nasi carinici :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Jun 20, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju stator za Stenere??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Po mojoj proceni trosi oko 7lt/100 km grad/otvoremo - extremno/opustene voznje .... sta sad , da radim tube ili ne...u gradu bi mi verovatno trosio i vise , a da ne pricam zimi , sa lancima Ozbiljno, treba mi misljenje ..??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Po mojoj proceni trosi oko 7lt/100 km grad/otvoremo - extremno/opustene voznje .... sta sad , da radim tube ili ne...u gradu bi mi verovatno trosio i vise , a da ne pricam zimi , sa lancima Ozbiljno, treba mi misljenje ..??? Mislim da ti je to moja dijagnoza. Tube i igle mjenjat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan NIje trenutak...isteraću sezonu , sa ovom potrošnjom....ako se ne poveća drastično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 20, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Setkam se ja po Bechu kad imam sta da vidim... Pa se setih vas tenerasa... Vozi ga cicha i jedva se popne.. Kupio ga sa 3.000km za 10 soma evra. Meni licno...pre bi ovo ganjao nego GS1200... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 20, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi ga cicha i jedva se popne.. Kupio ga sa 3.000km za 10 soma evra. Meni licno...pre bi ovo ganjao nego GS1200... Isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Jun 21, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju stator za Stenere??? Ne mogu da verujem da bas niko nema!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 21, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju stator za Stenere??? Ne mogu da verujem da bas niko nema!!! kad kažeš stator misliš na namotaje ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Jun 21, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju stator za Stenere??? Ne mogu da verujem da bas niko nema!!! kad kažeš stator misliš na namotaje ili? Yes of skroz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 21, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj Shumara na PP, ima on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Jun 21, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj Shumara na PP, ima on Hvala Popsy, pa kad budem dolazio u prestonicu da ubijemo stanovitu kolicinu slatkisa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan NIje trenutak...isteraću sezonu , sa ovom potrošnjom....ako se ne poveća drastično Ne mora uvek da znaci, ja sam mislio da je isto u pitanju na zadnjoj Supernjaci koju sam imao, kad cvrc, nije to vec ventili, nastelovao Elva ventile i zamenio lanac bregaste, trosi Tenera 5,5 na 100km a pre stelke pocela da ubija 10l ladno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako dodje do 10-ke ima da je zapalim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jun 22, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trosi mi ulje u p.m., kaze majstor. p.s. 20e stelovanje i ciscenje karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trosi mi ulje u p.m., kaze majstor. p.s. 20e stelovanje i ciscenje karburatora. I GASI SE KAD MU SE NA LERU NAGLO OPICI GAS...STA TO MOZE DA BUDE, A KARBURATOR JE PRESTELOVAN?! BAS NEMAM SRECE, NIKAKO DA ISKORISTIM OVO LEPO VREME. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan jamaha ST paris-dakar http://www.youtube.com/watch?v=4ha70KDAEUk&list=LLsGtBpJLW7wTKvo0rK84PwA&feature=mh_lolz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan pa menjaj karbove..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa menjaj karbove..... Sad me zvao majstor, kaze 2 ventila trebaju da se nasteluju, i kaze da zbog toga sam imao mozda 50% snage od onoga sto bi trebalo. Jao, kako li ce tek sad da ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan nem pojma...... ima istine da nece da ide zbog vemtila....... ali ne i da se gasi........ javi sta si napraveo......... inace i ja bi se izpisao iz sekte na neko vreme/........ ili dok ne nadjem drugu ili za stalno...... pa ko voli.... nek pita za cenu ili sta vec...... dok ne dodje oglas...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan URADJENI VENTILI, BOLJE IDE AILI...I DALJE SE GASI KAD MU SE NAGLO DODAM GAS (NA LERU) I TRESE (U VOZNJI). AKO JE NEKO IMAO SLICAN PROBLEM, JEL MOZE DA MI POMOGNE STA BI MOGLO BITI...MAJSTOR KAZE DA JE MOZDA I ZBOG FILTERA VAZDUHA JER JE PREVISE ZAPRLJAN I DA MU JE VREME ZA ZAMENU, ALI POSTO JA SADA NEMAM PARA (25 EURA ZA KOMAD, A TREBAJU 2), ONDA CU TO DRUGOM PRILIKOM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan pa jel ima crn dim pozadi kad je zavrnes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa jel ima crn dim pozadi kad je zavrnes Ima crn dim pod pun gas, sta to treba da znaci??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...