Popsy 2907 Napisano Mart 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan aman... nismo skidali semering jel ga nismo dobili... znam da bi mi ostao stari, jel ja nista ne bacam ... sa donjeg trougla smo makli ležaj i vrnuli novi... mada treba videti u triše da li imaju taj semering.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Magarce debeli....... nismo skidali semening zato sto ga nismo fizicki skinuli samog...... skinuli smo ga zajedno sa semeningom. FABRICKI IDU ZAJEDNO, konju vodeni, ti ces da mi pricas sta sam radio dok si ti posmatrao, cuti tu i smej se pored tih vila...... :P :P :P :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 21, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da se majstor slikao sa vilama, a sta je skidao pojma nema!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 22, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Popsy brate, svuko si se ko seoski macor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Knacno je i Peca sa Bemvejom shvatio sta je pravi motor i presao na Teneru. Blazeni osmeh kada joj je prisao govori sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Perice voziš li se na ST i kako ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa nek je sa srećom evo lepog vremena... tako da :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Perice voziš li se na ST i kako ide. Upravo zavrsavam sredjivanje pa na registraciju i onda voznja. Malo sam je probao i prvi utisci su odlicni. Videcu na daljim turama kako se ponasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan pa nek je sa srećom evo lepog vremena... tako da :moto3: Hvala hvala . Bice voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Knacno je i Peca sa Bemvejom shvatio sta je pravi motor i presao na Teneru. Blazeni osmeh kada joj je prisao govori sve Cak sam i ja pokusao da napravim motor od ovog ! Popsy ! ovde ne skripe amortizeri ! ne sekiraj se nemas konkurenciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Peco nije sramota priznati da prelazis na teneru . Zasto se femkas kao mlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan jesmo mi to dobili jos jednog clana ST nek je sa srecom i da te dobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje Koliki je slobodan hod lanca za teneru i dali se steluje kada je vozac na njemu ili na stenderu. Vozih Savage koji ima zupcasti kais pa nisam siguran kako je to kod laca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bopk druze, taj semening ide zajedno sa donjim lezajem i mozes da ga kupis u trise kaclerovica, sve skupa kosta 1300 din..... Popsy pojma nema sta je kupio, njemu smo skinuli lezaj a ne seca se da je na novom dobio i semening, isto kao i ja. Znaci spremaj 1300 din + postarina i poslacu ti nov ako os....... Mislim da se nisam zaj..bo za cenu, jer su oba, gornji i donji kostala 2300 a znam da je gornji 1000. Imam i oznaku ako os da trazis ali mislim da samo semening ne mozes da nadjes..... jedino skupa Nisam slikao jer sam se u medjuvremenu razboleo pa primam inekcije i nisam bio do motora koji nije kod mene Razumeli ste valjda. Donji lezaj za koji mi treba semering ima oznaku 32006. Ta oznaka je i na starom koyo i na novom skf. SHUM@Rz-e ja sam toliko platio lezaj ali bez semeringa. Videcu kad ozdravim da li mogu da nabudzim nesto. Ako ne mogu javicu se da mi uzme neko u Bg-u. Ne daju mi se opet pare za isti lezaj. Ako to budes opet ti proglasicu te za zvanicnog dobavljaca moje ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje Koliki je slobodan hod lanca za teneru i dali se steluje kada je vozac na njemu ili na stenderu. Vozih Savage koji ima zupcasti kais pa nisam siguran kako je to kod laca Meri se kad neko sedi na motoru. Da ne lupim sad koliki hod treba da ima, ja znam odokativno. Valjda je to oko 3cm ali bolje neko drugi da potvrdi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 22, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tacno... oko 3 cm ... mada kad sedne dvoje + teret mora i vise da se popusti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Bopk druze, taj semening ide zajedno sa donjim lezajem i mozes da ga kupis u trise kaclerovica, sve skupa kosta 1300 din..... Popsy pojma nema sta je kupio, njemu smo skinuli lezaj a ne seca se da je na novom dobio i semening, isto kao i ja. Znaci spremaj 1300 din + postarina i poslacu ti nov ako os....... Mislim da se nisam zaj..bo za cenu, jer su oba, gornji i donji kostala 2300 a znam da je gornji 1000. Imam i oznaku ako os da trazis ali mislim da samo semening ne mozes da nadjes..... jedino skupa Nisam slikao jer sam se u medjuvremenu razboleo pa primam inekcije i nisam bio do motora koji nije kod mene Razumeli ste valjda. Donji lezaj za koji mi treba semering ima oznaku 32006. Ta oznaka je i na starom koyo i na novom skf. SHUM@Rz-e ja sam toliko platio lezaj ali bez semeringa. Videcu kad ozdravim da li mogu da nabudzim nesto. Ako ne mogu javicu se da mi uzme neko u Bg-u. Ne daju mi se opet pare za isti lezaj. Ako to budes opet ti proglasicu te za zvanicnog dobavljaca moje ST Ma nije problem.... ako ima ko da ti pokupi mislim da imam stari moj semening pa ako mozes nesto da freekombinujes....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno... oko 3 cm ... mada kad sedne dvoje + teret mora i vise da se popusti! zato ja i držim na 4-5cm (ja sam ko dvoje) Ma nije problem.... ako ima ko da ti pokupi mislim da imam stari moj semening pa ako mozes nesto da freekombinujes....... a gde je moj ako smo ga skinuli? ako ga Shumar nije pojeo, mora da je još u Labosu tako da možeš i na taj da računaš (mada se ja i dalje ne sećam da sam ga ga je Shumi skinuo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Loodaku debeli..... da bi skinuo stari lezaj moras da skines i stari semening....... Ti si kupio iste lezajeve kao i ja tako da si 1000000000000000% sa novim donjim lezajem dobio i semening. Zato ne la kaka vise. Sad sam potrazio moj stari........ imam ga jos uvek ali je jbg probusen. Sutra cem se prosetam da Astrid-a pa ako imaju samo semening cem ti pazarim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Too!!!! Nije mi palo napamet da neko od vas ima stari semering. Ajde ko nadje stari nek mi javi pa da se dogovorimo za preuzimanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 23, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Tacno... oko 3 cm ... mada kad sedne dvoje + teret mora i vise da se popusti! zato ja i držim na 4-5cm (ja sam ko dvoje) Ma nije problem.... ako ima ko da ti pokupi mislim da imam stari moj semening pa ako mozes nesto da freekombinujes....... a gde je moj ako smo ga skinuli? ako ga Shumar nije pojeo, mora da je još u Labosu tako da možeš i na taj da računaš (mada se ja i dalje ne sećam da sam ga ga je Shumi skinuo :D Nema u Labosu ničega. Sve stare delove bacam a ti si stari semering izgubio zajedno sa ležajem i sada voziš nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nrucio sam lezaj sa semeringom u Astridu. Poslace mi postom. Hvala svima koji su se ponudili za pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nrucio sam lezaj sa semeringom u Astridu. Poslace mi postom. Hvala svima koji su se ponudili za pomoc. Bolje da si umesto ležaja uzeo trosed, udobniji je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 25, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nrucio sam lezaj sa semeringom u Astridu. Poslace mi postom. Hvala svima koji su se ponudili za pomoc. ja sam našao svoj stari semering u Labu al je nažalost neupotrebljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ajd i ja da zapljunem 16-17.04 vikend ....Skoro sam kupio novu-polovnu Tenere pa nije na odmet da je testiram do Grze a jos bolje da sa nekim izogovaramo mocnu masinu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...