Stojke 1 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Vredi li cemu ovaj aparat??? Nasao sam ga za 9500 din, i kupio bih ga, nije mi puno... Da li ima neki bolji za te pare da se uzme... http://www.fotocene.com/fotoaparati/canon-powershot-a480/6474/detail/ PS. 1.Video sam NIKON L20 sa memorijskom 2 GB za 8 000 din u Tempu 2. Simpaticna mi je Praktica luxmedia 10-03 cena 8 500 din 3. Panasonic lumix FS 42 moze da dodje u obzir, 10 500 din Sta vi kazete ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Mart 15, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako biras izmedju ovih onda najpre canon. Kod svih ovih ima jedan isti problem, a to je da nemas neku sirinu objektiva. Moraces prilicno da se izmaknes ako ces da slikas npr. grupu ljudi. Od ponudjenih u toj oblasti najbolji je panasonic.... Mislim da je kod dzepnih varijanti ipak canon majka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Nikon L 20 i mogu da ti kazem da je odlican za te pare, pravi "odlicne" slike nocu i super slike danju Jedina mana je ta sto pored foto aparata moras da kupis punjive baterije i punjac. U mom slicaju sam uzeo Sanyo 2800mha i sa tim baterijama napravi od 400-500 slika sa blicem licno sam testirao P ti sam odlici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao te baterije i koliko si ih platio? Ja sam kupio CANON A480 i meni trebaju punjac i baterije, a gledao sam ove Sanyo 2700 mha http://www.emmi.rs/baterije-i-punja%C4%8Di-punja%C4%8D-za-baterije-sanyo-mqn04-e4-2700.11.html?productId=4995# da li mi to valja, ili da kupim neki drugi set? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Mart 16, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju baterije sa punjacem u radnjema kompjuterske opreme ili u fotografskim radnjama. A valjaju te baterije sigurno. Ja sam imao na Fujiju neke CamPlus i bile su mi odlicne. Pre ispraznis memoriju nego baterije, ne znas kad si ih poslednji put punio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Aj posalji mi par slika da vidim kako slika taj tvoj aparat... mozes ovde karaulic@gmail.com Ja sam razmisljao njega da kupim, imao je u Tempu za 8 000 din sa 2 GB, ali mi je receno da je losiji od ovog koji sam uzeo, pa sam odustao od L20 i uzeo CANON... Aj posalji par slika cisto da uporedim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...