sasafilipovic 290 Napisano Mart 9, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koja je oznaka Suzuki Rizla plave boje. Možda padne jedno farbanje mog motora pa je jedna od varijanti i ta. I kakva je to boja? Obična, metalik, perla ili ti kakve već postoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Farbaj u rizzlu to je ufff .Odes u farbaru u kojoj ima moto program i pitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan izvol'te rizlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja nadjoh na net-u za Rizlu ovo... Light blue is PMS 2995c Dark blue is PMS 295c Yellow is PMS 130c ..a sta znaci..ne pitaj me.. ;D ;D Vidi sa farbarom da li mu ovo nesto govori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan odesh u echom max mayer i kazesh suzuki gsxr rizla i oni ti pokazu boji , inache je obichna svetlo plava nije metalik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Mart 10, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je anemicna ova plava. Da nema ovih nalepnica bas bi bila ruzna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 10, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi anemična, bez nalepnica je ružna do bola. Ali kad se prošara... Ubija na mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan u farbari da odes i trazis rizla palavu neces imati uspeha...to su specificne boje koje nisu u moto katalozima,rizla,repsol....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Mart 10, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ima u farbachevim radovima neka slika da je radio jedan motor u ovu boju. Raspitaj se ako je slucajno poceo da koristi telefon pa nazovi njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Odes u farbaru i trazis kartice sa njansama boja,izaberes koju hoces(u tvom slucaju ovu plavu),naprave ti koliko hoces i farbas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li znas Rajka iz KG-a...on je radio repliku Hage i uradjena je fantasticno. Cini mi se da mu je neko iz Vojvodine radio...pa verujem da bi takav majstor to znao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Mart 11, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li znas Rajka iz KG-a...on je radio repliku Hage i uradjena je fantasticno. Cini mi se da mu je neko iz Vojvodine radio...pa verujem da bi takav majstor to znao... Bice da je to ovo sto sam napisao gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li znas Rajka iz KG-a...on je radio repliku Hage i uradjena je fantasticno. Cini mi se da mu je neko iz Vojvodine radio...pa verujem da bi takav majstor to znao... Bice da je to ovo sto sam napisao gore Moguce...stvarno ne znam...Ali tu Haginu repliku sam vozio i bio na icvica da je kupim..motor je uradjen vrhunski. Ko je majstor, ne znam..jedino Rajka da pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Mart 11, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda vam se jave i neke nove ideje http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=10437.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 11, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je Rizla kombinacija najjeftinija. Farbanje u jednoj boji i veći deo nalepnica sečen na cuter, prilično povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan rizu imas a licnu kartu nemas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li znas Rajka iz KG-a...on je radio repliku Hage i uradjena je fantasticno. Cini mi se da mu je neko iz Vojvodine radio...pa verujem da bi takav majstor to znao... Bice da je to ovo sto sam napisao gore Moguce...stvarno ne znam...Ali tu Haginu repliku sam vozio i bio na icvica da je kupim..motor je uradjen vrhunski. Ko je majstor, ne znam..jedino Rajka da pitam. Farbach iz Sr.Mitrovice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 16, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam boju, Ford Grabber blue. Čini mi se da je najpribližnija a i mnogo mi se sviđa. Veći mi je problem kako uraditi nalepnice. Ponuda lika iz Kovina me baš nijeoduševila, pa sam sklopio neku moju varijantu. Ne mogu da se odlučim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan vidi onu sliku koju sam postavio za SRADA izgledaju skroz pristojno uredjene na maskama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 16, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan izbegao bih nalepnice koje se nastavljaju sa bočne stranice na rezervoar. Generalno prva slika je najpribližnija tvom predlogu ali dosta je komplikovanija za lepljenje jer velike nalepnice idu preko otvora na plastikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Mart 16, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu si ponudu dobio od tog nekog. Imam ja jednog drugara koji se bavi secenjem i lepljenjem tih djavola. Bivsi clan Cubric je za jedan motor sve nalepnice odradio u nekom programu na racunaru, sekao sablone i farbao tako pa nakraju lakirao. Sad deluje da ima nalepnice, a u stvari sve je farbano. Mogo dobro izgleda i nece nikad da se odlepi Jedino sto je t malo mukotrpan (skup) proces, ako ne radis sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 16, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dragomir iz Kovina mi je predložio Rizla varijantu, sa nalepnicama naravno, ali mi se raspored nije sviđao. Samo da pokupim tačne dimenzije nalepnica pa ću da vidim koliko koštaju kod njega. Inače planiram da se posle nanošenja baze izlepe nalepnice a potom lakira. To bi trebalo bi da bude trajnija varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan nemoj lakirati sve , lakiraj rezervoar samo, jer fabricki je tako.a ako ga budes prodavao, teze ce provaliti da je farban bas ceo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 17, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji SRAD kao farbrička rizla replika, znači odmah se zna da je farban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan to sam hteo reci, ali budi originalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...