miksamgm 1068 Napisano Mart 7, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem AGV kacigu cena oko 100e ili menjam za drugu adekvatnu kacigu,za neku sarenu,ova mi se nesvidja velicina XL,kupljena nova prosle godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan izvini na off ali nova GP-1 u nekoj sari je jeftinija od 100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 9, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Rodjo,kaciga je kupljena na sajmu prosle god,znaci pre tacno godinu dana i placena 130e,drugar i ja smo zajedno bili kad je kupio,a od njega sam kupio motor i dobio kacigu uz njega(kaciga mi je velika i nesvidja mi se),ali je bukvalno kao nova i veoma malo je nosena za tih godinu dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam istu ovakvu kacigu za vozace, kupljena je prosle godine a bogami i pretprosle i bila je 6500 hiljada ne znam o kakvih 130e je rec jer je ovo najjeftinija varijanta AGV-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 10, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan bravo ljudi,zamenicu naslov u POKLANJAM KACIGU I 300e DA SE KOMPLETIRA I ODELO KO JE UZME ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan bolje stavi realnu cenu ili je zadrzi za sebe posto si je definitivno pretplatio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ja moji u pre dve godine od Shomija iz Markosa kupio za 11000din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 10, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ma ok,nisam je ja pretplatio,dobio sam je uz bike,ali nebih bas da je dam u bescenje,a bukvalno je nova.. Sobzirom da je neko napisao da je nova 6500din bila pretprosle godine,znaci da sad vredi -2000din, jbg ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukic 0 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ok,nisam je ja pretplatio,dobio sam je uz bike,ali nebih bas da je dam u bescenje,a bukvalno je nova.. Sobzirom da je neko napisao da je nova 6500din bila pretprosle godine,znaci da sad vredi -2000din, jbg ??? [/quote Jel dosta da ti dam 2500 dinara za nju? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan gde to ima nova za 6500!?u bg-u sutra idem da kupim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan gde to ima nova za 6500!?u bg-u sutra idem da kupim Pogledaj u Markosu,Francuska jbmlga koji broj. Ja istu ovaku pre cetiri godine platio 95 evra Solidna kaciga za manje zahtevne vozace ali s obzirom da su u Srbiji svi PROFI vozaci... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan gde to ima nova za 6500!?u bg-u sutra idem da kupim Pogledaj u Markosu,Francuska jbmlga koji broj. Ja istu ovaku pre cetiri godine platio 95 evra Solidna kaciga za manje zahtevne vozace ali s obzirom da su u Srbiji svi PROFI vozaci... :D jbg kad ti nisi PROFI!!!treba imati kacigu kakva god da je,a jel mislis da ce GP-1 isto da ti sacuva glavu kao i GP-pro,i da je isto udobna i ne susti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, kaciga je sranje i najnize klase ali nedajboze da dodje do pada, zavrsava posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Mart 12, 2010 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosle godine kupio GP-1 sarenu (u sred sezone).ne-ogrebana,za 65eu. Ovde na forumu bio oglas.Cini mi se da se posle pojavila jos jedna za 60 eu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, kaciga je sranje i najnize klase ali nedajboze da dodje do pada, zavrsava posao koju ti kacigu imas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bas tu istu nose radnici, imam ih 7 komada gp-1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lol ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 3 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju koja je realna cena kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 27, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan i ima li neko kacigu za menjazu? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 31, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan reseno pitanje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...