Debeli_Zmaj 0 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan mozda neki atty13 ili tako neshto pa reciiimo ... da uzima broj obrtaja i poredi sa naponom i uskladjuje da li pravilno raste .. eventualno neki lcd display ... sa svojim fontovima pa da ga filuje sa podacima o broju obrtaja, naponu ... pa onda kad se vec to pravi moze i impulsator za brzinu pa se izbace pokazivachi nego samo 1 veliki ili vishe manjih lcd svashta moze ko ima para baca sad tjete me gadjate smrdljivim chizmama i pokvarenim delovima.. tjutim! :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, a kako je broj obrtaja povezan sa naponom punjenja? Zasto se koristi tih 3000 rpm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I americke 4.0 masine su bacanje para ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, a kako je broj obrtaja povezan sa naponom punjenja? Zasto se koristi tih 3000 rpm? Alternator na leru ne može da da dovoljno napona (zbog malog broja obrtaja) da bi se punio akumulator. Merenjem napona sa alternatora i sa akumulatora ispostavilo se da punjenje počinje tek oko 1800 obrtaja pa na gore (kod nekih motora manje, kod nekih više). Da bi bio siguran da alternator daje dobar napon za punjenje zato ti je Joška rekao da namestiš na 3000 obrtaja kada je punjenje garantovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, e sad je ok, sve je jasno Doduse jos nisam stigao da stavim Joskin regler, ne mogu da stignem od ostalih zezancija, a put se priblizio, kao da je sutra... Stavio sam samo kontrolu punjenja, cisto da vidim kako mi radi stari regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan I americke 4.0 masine su bacanje para ;D jeste, slazem se, zato tjem ga prodajem i kupujem motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 19, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe,nema me 1 dan na forumu,i odmah rasprava Sve sto je Arakis objasnio je tacno.(Eto samo da ne bude da se nisam ni oglasio :) ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Učio sam od majstora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Septembar 3, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo sam završio izradu ovog Joškinog indikatora i moram da ga pohvali. Radi ko satić. Malo sam se zezao oko programiranja PIC-a jer moj programator prijavljuje neku grešku ali radi i uprkos tome. Joška MAJSTORE SVAKA ČAST I HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Octobar 26, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje lepotinje na motorčetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovih spravica ima jos u ponudi i koliko kostaju? I da li postoji mogucnost slanja? Moze odgovor na pp. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovih spravica ima jos u ponudi i koliko kostaju? I da li postoji mogucnost slanja? Moze odgovor na pp. Hvala I mene interesuje isto, pa ako može na PP cena. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ALTER MANN 0 Napisano Februar 2, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se dobiti taj program za pic nekako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 2, 2015 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Program se nalazi zakacen na kraju prvog posta na prvoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wizard1 0 Napisano Novembar 16, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: CBR125RW Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje g.Joška da li bi ste mogli da mi date Hex za ovaj kontroler pošto kad kliknem na priloženi link koji ste objavili (Moto voltmeter.zip) pojavi se sledeće: https://s11.postimg.cc/7uwxpsun7/Screenshot_1.png Unapred zahvalan na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Novembar 21, 2016 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Joska da li imas u ponudi jos ovih spravica koja je cena i da li moze da se montira i na autombil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...