neon666 4 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala vam na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jurica00 5 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo napokon sastavljeno kostalo me papreno al kako sad ide i radi vrijedi svake pare jos ga malo sredit i prava zvijer na dva kotaca. A bice i koja slika cist da vidim sta kazete nije nesto lijep na izgled al sto je tu je, inace je off road verzija sa plasticnim tankom i jos par sitnica preradjenih da bi bio sto jaci u brdu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bjukenon 2 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vam trosi dr350, normalne voznje po asfaltu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan tranutno su mi lančanici 14 i 45 i troši nešto malo preko 4L a kad mi je fabrički set 15-41 0ko 3,5 - 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan tranutno su mi lančanici 14 i 45 i troši nešto malo preko 4L a kad mi je fabrički set 15-41 0ko 3,5 - 4 Moj ima fabričke lančanike 15-43. Na otvorenom putu troši od 3,5 do 3,8L. Potrošnja u gradskoj gužvi ide do 4,5L. Da li si našao zamenu za zadnji amortizer ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 100% nije '99. god. '98 i '99 su imali druge viljuške. Osim toga imali su E-starter a ovaj na oglasu je 1990. godište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 4, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan tek sada sam procitao tekst, sjajan je. i imas jedan podatak koji nisam znao a vezan je za irsku vojsku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Septembar 15, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan tek sada sam procitao tekst, sjajan je. i imas jedan podatak koji nisam znao a vezan je za irsku vojsku. Hvala. Nikada nije kasno. Pogledaj Mondo Enduro i Terra Circa - ima na YouTube. Najbolji prikaz šta sve može DR350. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 6, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan DRugari, vredi li ovaj DR 2000 evara? Lepe su slike, a uživo ko zna kakav je... http://www.polovniautomobili.com/oglas2729423/suzuki_dr_350/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano Januar 6, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa od tri komada koliko imaju jedan ces sigurno naci za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 6, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Video si sva tri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano Januar 6, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pise u opisu da imaju jos tri takva.E sad ,bem li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Januar 6, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan DR350 ne vredi 2000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 6, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga ja, motor je kao nov, stvarno je bez ogrebotine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 6, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Jesi video i preostala dva? Oni možda nisu 2200 € ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je specifican motor, i ako je odlicno stanje po meni vredi te pare. U ostalom sta da kupi za 2000 eur ovog tipa motora, i da je fabricko stanje kao ovo? Nekog raspalog drz-a? Ili ktm-a? Vidjeni ces biti, al tebi bas i nece biti nesto lepo ako se budes dodatno otvarao ko zna jos koliko. I ko zna koliko dana bez motora u sred sezone? Fabricko stanje je fabricko stanje, i nema cenu ako kupujes motor za sebe na duze staze. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 7, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jesi video i preostala dva? Oni možda nisu 2200 € ? Isti vlasnik ima jos jednog crnog 99 god, mislim da trazi 2500 za njega, ali nije u tako dobrom stanju kao zuti sa oglasa. Za treceg ne znam koji je. I ja licno mislim da 2000 nije mnogo za taj dr350 ako mislis da ga ostavljas za sebe da se vozis. Retki su, a pogotovo u tom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 7, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je specifican motor, i ako je odlicno stanje po meni vredi te pare. U ostalom sta da kupi za 2000 eur ovog tipa motora, i da je fabricko stanje kao ovo? Nekog raspalog drz-a? Ili ktm-a? Vidjeni ces biti, al tebi bas i nece biti nesto lepo ako se budes dodatno otvarao ko zna jos koliko. I ko zna koliko dana bez motora u sred sezone? Fabricko stanje je fabricko stanje, i nema cenu ako kupujes motor za sebe na duze staze. Jesi video i preostala dva? Oni možda nisu 2200 € ? Isti vlasnik ima jos jednog crnog 99 god, mislim da trazi 2500 za njega, ali nije u tako dobrom stanju kao zuti sa oglasa. Za treceg ne znam koji je. I ja licno mislim da 2000 nije mnogo za taj dr350 ako mislis da ga ostavljas za sebe da se vozis. Retki su, a pogotovo u tom stanju. Moram pod hitno da prodam svoj, samo mi se ne poklanja. Ne oglašavam ga sad kad vama govorim da je u perfektnom stanju sa malom kilometražom. Zato mi se ne prelazi na neki raspali motor koji bih previše platio i onda popravljao celo leto. Ovaj DR mi se čini kao dobra ponuda bez obzira na godište. Tako nešto sam zamislio da kupim. Da je očuvan, da je trajan (za enduro), da nema puno toga za lom prilkom padova, da je manje težine i kubikaže, a pritom da je živahan. Ne mora da bude atraktivan. To je u drugom planu. Nisam ja u godinama da mi treba eksponiranje. Samo mislim da neću uspeti da prodam svoj na vreme jer je zima, a ovaj DR je predobar, ima brzo da ode. U oglasima sam video i ovaj DRZ: http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1055262_Suzuki_2606_DRZ-400-E-SM_2003_god u komšiluku, ali mi je tek to puno para. Iako mislim da mi je sasvim dovoljan DR350. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nece on tako brzo da ode,vec dugo je na oglasima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 7, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Jaka je cena za motor koji puni 16 godina, bez obzira na stanje. Voleo bih takav, ako mi je suđen sačekaće me. Ako nije, biće neki drugi koji je baš za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jaka je cena za motor koji puni 16 godina, bez obzira na stanje. Prosli vikend odem na stazu da gledam kako ljudi voze. Najstariji vozac na stazi je bio stariji od svih za 15 god. , i sve ih je oljustio. I po tehnici, i po izdrzljivosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 7, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da mislim da je DR loš i skroz zastareo ne bih ni razmišljao o njemu. Ovako mi je to prvi tip za sada. Da li su za poređenje DR350 i TT600 ? U Subotici ima jedna tetka vrlo povoljno (mada je stranac): http://www.mojauto.r...-600-E_1999_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano Januar 7, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom iskustvu nisu bas za poredjenje.Bez obzira sto je stranac,velika je razlika u ceni.Mozda tu nesto ne stima kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam ovu TT 600...ne znam ni da li vredi te pare... obrati paznju samo na sliku sa zadnjim tockom...srafovi koji su na lancaniku nisu originalni,tj budzeno je nesto... A na felni ima toliko tegica sa balansiranja,da kad bi ih skinuo msm da ne bi mogao da vozis.... ko zna sta je jos takvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 7, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pravi ste!!! :takoje: Nisam vozio ozbiljniji enduro pa ne znam ni šta treba da gledam. Čekam Džonija da se vrati sa Dakara i da malo dođe sebi, pa ću ga angažovati u funkciji savetnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...