veljabandit 1076 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam cekao kad ce neko reci novo je novo... hahahahahahahaaa Seli ljudi prvi put na motor i to na Kineza i onda objasnjavaju da je ustvari mnogo dobar... ccc... ustvari, ko sam ja ili meni slicni da nesto tu prigovorimo, udarena A kategorija jos 1994-te godine i drugi motor svake druge sezone otprilike... iskustvo? Ma jok, novo je novo... pa ko nasedne nek mu je Bog u pomoc... banditos - svidja mi se redosled koji si naveo da ces ici da gledas... opet cu ti reci ono sto sam vec napisao a to je da zadovoljstvo u voznji koje motor treba da ti pruzi je neprocenjivo jer se samo ono broji i pamti... to sto ces kupiti dve svecice manje i litar ulja manje je smesna usteda, bar po meni, ako gledamo celu sezonu, zar ne ? Zanima me da li si pogledao onog bandita sto sam ostavio link... kakav je? Licno ne znam nista o njemu niti poznajem vlasnika, da ne pomislis nesto, vec deluje ok na slici a cena je extra.., Pozz... i srecno u potrazi za pravom jurilicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan duchmane,sta god da si do sad rekao bilo je na mestu...al sa ovim o kinezima si se spustio u mojim ocima ne teraj coveka na zlo,samo ce se nervirati... fazer,hornet,bandit...bas tim redosledom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditos 0 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam cekao kad ce neko reci novo je novo... hahahahahahahaaa Seli ljudi prvi put na motor i to na Kineza i onda objasnjavaju da je ustvari mnogo dobar... ccc... ustvari, ko sam ja ili meni slicni da nesto tu prigovorimo, udarena A kategorija jos 1994-te godine i drugi motor svake druge sezone otprilike... iskustvo? Ma jok, novo je novo... pa ko nasedne nek mu je Bog u pomoc... banditos - svidja mi se redosled koji si naveo da ces ici da gledas... opet cu ti reci ono sto sam vec napisao a to je da zadovoljstvo u voznji koje motor treba da ti pruzi je neprocenjivo jer se samo ono broji i pamti... to sto ces kupiti dve svecice manje i litar ulja manje je smesna usteda, bar po meni, ako gledamo celu sezonu, zar ne ? Zanima me da li si pogledao onog bandita sto sam ostavio link... kakav je? Licno ne znam nista o njemu niti poznajem vlasnika, da ne pomislis nesto, vec deluje ok na slici a cena je extra.., Pozz... i srecno u potrazi za pravom jurilicom farban je odustao sam od njega, mnogo bandita horneta i sl. su farbani i sve kao da bi bili lepi a niko da prizna da je bar u mestu pao neki motor. geldao sam kineze al mislim da su slabi za mene, iskreno pre bi kupio jawu ili mz nego kineza i vozio se ko covek skoro za dz. sutra treba da narucim neki iz Italije, tamo su dosta jeftiniji i na kraju ce me izaci dosta jeftinije nego da kupiim ovde motor, stim da nemoram odma ni da ga carinim ni registrujem, par drugara vec 2-3 sezone vozi strance tu po gradu a na skupove idu grupno i niko ih nikada do sad nije ni pitao za bilo sta. cak i ovi registrovani kad idu na skup svi prelepe tablice izolir trakom zbog putarina i pandurskih kamera, pa kad skupim pare sledece odine ocarinim i registrujem. dao sam coveku 2-3 motora za koji dan krece u Italiju po robu i dovesce mi neki od njih, iskusan je u tome radi sa automobilima i zna kako da spusti cenu tamo i da mi kupi dobro a za malo para pozdrav svima i hvala na dosadasnjim savetima... sad mogu da odmaram i odspavam resio sam problem... pozdrav jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan mislis da u italiji ne padaju!?cak ni u mestu,kako ti kazes ajd...lepo spavaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Mart 10, 2010 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za kineze je kao kad kazu novo je novo za juga...pa ipak ima onih koji ga brane. Ja ga ne bih uzeo novog nikad! Kao i kineza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Mart 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kupiće ti motor "stručnjak za automobile"? i posle toga ne registruješ, divljačiš i rizikuješ zatvor ako te uhvate? ...a mislio sam da si mnogo ozbiljniji i razložniji čovek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasna konstatacija da su mnogi koje si gledao FARBANI... druze, nejked kad padne, makar i u mestu oljusti se mnogo toga sto ne moze da se ofarba... ako je masina bez ogrebotina to sto je farbao rezervoar ili rep ne znaci nista... Posto su granice otvorene zasto ne krenes sa tim likom jer kad ti on nesto doveze ti ces biti pred svrsenim cinom, nema nazad, to ce biti tvoj motor a mozda mu nadjes manu... ne kazem da se doticni ne razume ali ipak... ja ne bih nikad mogao tako, moram ja da ga izaberem i mislim da je to normalno i logicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan znam samo da ocu ne bi dao 2 soma da mi kupi motor...a kamoli nekom tamo tipu... jbg...na greskama se uci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Mart 10, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gomila motora ovde na prodaju, gledao si ih prilicno, svakom nasao manu, a usudjujes se da kupis nesto na nevidjeno ? Hrabar potez... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ma lozi nas...a i moram reci...posto u srpskim mozgovima vlada misao "preko je jeftinije", "u nemackoj ovo u nemackoj ono" , "ma mi smo propala zemlja" itd itd... u nemackoj SIGURNO nije jeftinije !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe.. Hehe.. jeftinije.. hha h h haa Cu dumrem sto bi reko ciga Kakva crna Nemacka, nigde ti nije jeftinije u doba krize nego u Srbiji, pogotovu sad zimi, svakom ubijas cenu za makar 20% ako si naporan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditos 0 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovom liku verujem, ja biram motor preko jednog sajta koji mi je dao, vidim cene dakle nemoze da me zezne a i nece jer posle ima da ga $#^#$^# dovozio je drugovima oni mi ga i prepporucili a i ja ga znam onako. Nije to neka voznja preterana za pocetak, a zaista nijednog nisu zaustavili a pun grad stranaca a cujem od drugara ima i bliznaka i jos po neceg , kazu 10% motora nije ti legalno u Srbiji, pa sto bi ja bio izuzetak. Na skupove ne diraju jer se ide u grupi a ja i onako necu da idem ko zna gde imam auto za to. A kafic bazen ovo ono ima da bude extra. A kakvi sve motori ima uhhh... postujem svacije misljenje no izbor je na kraju moj sto neko rece. A i zahvalio sam se svima kulturno na pomoci... vidimo se pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ima tip u grockoj...pre mesec dana za r1 2006 je trazio 6 soma...sad vidim u oglasima za 5...znam da bi je dao i za 4500 moram da odem da vidim da nije neki krsh... ja sam moj platio doooooooooosta jeftinije nego sto je sad u nemackoj...a pri tom nema mane...drugar pre par dana uzeo fz 1 s 2007 za 6000...nema trunku prasine na njemu... staviti prst na celo!? jedino,treba uzimati motor koji ce da te zadovolji na duge staze...mislim u godinama...jer prodaja ide neverovatno sporo....tacnije...ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se prisecam kako sam JA bio naporan u mojoj prvoj temi i GSXR-u 750 ;D i ja sam tako razmisljao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 11, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo preobraženje od KLE-a do neregistrovanog divljaka (u najavi) za kafiće, bazene i skupove.... Vaaau! Imam utisak da sam pogrešio adresu...(ili zanimanje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan dobro...i ja sam sa 500e kupio motor za 3500 al to se tako radi... zajmis da bi ti dusa bila mirna...a kako ce da vratis...misli posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Dexterr - hahahahahaaaa.... odlicno zapazanje, a mi se ubismo da mu objasnimo... hahahahahaaa... pazi kad sam se vratio na pocetak da procitam ocekujuci da vidim da ima 18, 19 godina... kad ono, covek pominje zenu i dete ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 11, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uzalud vam trud sviraci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo krivi za to, zbunismo čoveka :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Al vas covek loziiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan Al vas covek loziiii tako nekako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...