Perisa123 0 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi ima li ko IC IGNITER sa 6 dzekova za gpz 500s 1990??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi ima li ko IC IGNITER sa 6 dzekova za gpz 500s 1990??? aj ti to "prikaži" ? igniter ima 1 (do 93) ili 2 džeka (od 94-) sa 10 ili 12 kontakata ali 6 džekova??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jedino ako si mislio na regler koji ima 6 prikljucaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perisa123 0 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi ima li ko IC IGNITER sa 6 dzekova za gpz 500s 1990??? aj ti to "prikaži" ? igniter ima 1 (do 93) ili 2 džeka (od 94-) sa 10 ili 12 kontakata ali 6 džekova??? Tako mi je majstor rekao, ja ga nisam vidjeo uopste.... Evo slika 7 iz service manual.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da , to je coskasti igniter, stariji model, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perisa123 0 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan da , to je coskasti igniter, stariji model, E upravo to, ako neko ima neka mi javi privatnom porukom...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a gde je taj tvoj oriđinal što je "majstorski" proglašen neispravnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEBOJSAA3 1 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: sirig Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od gpz 500 91god .amagneta za gpz da covek ima 10kom prodao bi sve za 3 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perisa123 0 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan a gde je taj tvoj oriđinal što je "majstorski" proglašen neispravnim Ma nemam ja druze nikakav, jer kad sam kupio motor bio je u neispravnom stanju i sad sam skuzio da je covjek to skinuo sa njega i prodao...j***m ti danasnje ljudstvo i karakter.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa eto, ako je NEBOJSAA3 mislio na igniter, uradite biznis. ako nema, nađi ko može da ti klepi ovo na ebay-u, nije skupo http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270568418020 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300422516309 a mislim da mi je mrle reko da ima jedan gpz za rasturanje pa i njega cimni na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Rastavlja li ko kawu..........? ??? RO3 najtrazeniji dio :o......ccccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Maj 13, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jedino ako si mislio na regler koji ima 6 prikljucaka treba mi jedan ovakav regler, ponude na pp ili 0641243329 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvijek bez rotora..... ??? strasnoooo :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koji su u istom ili slicnom problemu. Poslije par mjeseci neuspjesnog traganja za magnetom od EN 500 dosao sam na ideju da to kako samo mi znamo improvizujem.Telefonom se nije moglo nista rijesiti,samo kazu nemam, ne znam od cega pase, imam nekakvih vise se i ne sjecam od cega su itd... Uzeo pomicno mjerilo i uputio se do lika koji je spominjao da ih ima vise komada od neceg....Uz malo truda pronasao sam neki koji bi dimenzijama mogao da se navuce na stator da ne zapinje i visina mu je bila za 1 mm niza od EN -ovog.Primjetio sam da srednji dio koji se konusno navlaci na radilicu istog vanjskog promjera.Sto znaci da kada bi se raznitovali a da se ne ostete magneti rijesio problem.Imao je eto slucajnosti jedan bez magneta od EN -na... Uzeo oba za iskombinovat da svoj ne stetim jos vise... Uspio sam prebaciti srednji dio rotora od EN na taj neki magnet....umjesto 9 nitni sada ima 6,sto smatram da je dovoljno.Prebacio plocicu za paljenje i EN je upalio iz prve.... Trosak:25 e za dva ne kompletna magneta i 20 e raznitavanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Visak dijelova.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Iz drugog ugla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Izgled zamjenskog preradjenog magneta..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Iz drugog ugla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jul 15, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan super improvizacija.. mozda ce samo malo slabije puniti, al' sta sad. treba se voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 15, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da , javi kako puni, posto ovde imas 4 magneta prema bivsih 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Izmjerio i testirao punjenje,pod dugim svjetlima,na pola coka 14.45 V, na leru 13,95 V.Presao 70 KM pod dugim svjetlima....jutros pali...Smatram da je punjenje normalno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...