scuba 17 Napisano Mart 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kao što se iz prilioženog vidi, 3. aprila je Uskršnja humanitarna akcija za pomoć domu u Sremčici. Pozivam sve redare i kandidate za nove redare da potvrde svoje učešće u akciji 3. aprila. Takođe obaveštavam sve redare i kandidate za nove redare da ćemo održate redovan sastanak u subotu 6. marta u auto školi Vir na Novom Beogradu u 18h. Molim sve redare da dođu na sastanak radi dogovora za Uskršnju akciju. Ako neko bude sprečen da prisustvuje sastanku, molim da me obavesti na PP. pozdrav, scuba vođa redarskog tima AMS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1028 Napisano Mart 2, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se... taman da ponesem i sve prijave za reli koji su kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Mart 2, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se svakako 6. marta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Mart 2, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se vidimo... Mozda i vise puta... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Mart 5, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Podsećam redare da je sutra sastanak u 18h u auto školi Vir na NBGD. Naravno, podsećam one koji nisu javili da će biti odsutni. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2053 Napisano Mart 5, 2010 Teoreticar ..., 12119 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sta radite na tim sastancima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sta radite na tim sastancima? Dodji pa ćeš videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...