fenix 0 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo obavestenje: od 19.03 do 21.03. 2010 odrzava se sajam motora i moto opremu u Budimpesti. Ja nikada nisam bio a zanima me da li je neko isao proslih godina i kakva su iskustva posto planiram da ih poseti ove godine, i jedno malo pitanjce: Gde u Budimpesti kupiti Dainese opremu i da li imaju neki autlet store? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo obavestenje: od 19.03 do 21.03. 2010 odrzava se sajam motora i moto opremu u Budimpesti. Ja nikada nisam bio a zanima me da li je neko isao proslih godina i kakva su iskustva posto planiram da ih poseti ove godine, i jedno malo pitanjce: Gde u Budimpesti kupiti Dainese opremu i da li imaju neki autlet store? Distributer za Madjarsku( http://www.karasna.honda.hu/) A za sajam sam cuo da je extra.Pozdrav ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je ponuda opreme na sajmu? P.S. hvala na linku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
attilla74 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ja sam bio prosle godine na sajmu.Samo treba otici u Petak ili Subotu onda jos ima dota stvari za male pare,samo da prosetas treba ti bar 3-4 sata ,ako nesto trazis mozes provesti ceo dan.Ima svasta mada je prosle godine bio sajam dosta manji nego inace zbog krize najveci uvoznik moto opreme nije ni bio.Na nekim standovima moze se i cenkati 10-15%.Cene su sasvim ok.Obavezno posetite sajam,vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...