Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko diska, vt600!?

Recommended Posts

• U prolazu, 73 postova

Disk je kriv, golim okom se moze videti, citao sam u jednoj temi da je moguce ispravljanje ovakvog diska pod presom....? Inace disk je 4.7mm a na njemu pise da je minimum 4mm! Svaka pomoc dobrodosla!  :)

post-5644-128790664082_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 73 postova

Pozz komi, i ja sam kontao nov i resim problem, sve dok nisam procitao da moze da se odradi dobro tako sto se stavi pod presu od 50 t. i onda se kao ispravi, i to kao mogu samo ovakvi a ne plivajuci diskovi....pa reko da postavim temu mozda mi neko nadje dobro resenje. (sem da kupim novi, to znam i ja) ;):) 

Nije mi nikad tresao sto je zanimljivo, ali kada sam izgurivao motor iz garaze osetio sam da prednji disk zulja malo i da je promenio boju na jednom delu, ali ruku na srce dobro je kocilo! E sad posto sam krenuo generalno da sredim motor (stapove, gume, lance, lancanike, farba, bla bla skinem i disk i imam sta i da vidim....neki magarac je postavio ispod onih 5 srafova sto drze disk, na 3 bakarne platne....mislim sta reci.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja