RadovanP 1 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Disk je kriv, golim okom se moze videti, citao sam u jednoj temi da je moguce ispravljanje ovakvog diska pod presom....? Inace disk je 4.7mm a na njemu pise da je minimum 4mm! Svaka pomoc dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Radovane da ispravljas nikad ti nece biti dobar i uvek ce ti tresti.Kupi negde polovan dobar ili nov.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Pozz komi, i ja sam kontao nov i resim problem, sve dok nisam procitao da moze da se odradi dobro tako sto se stavi pod presu od 50 t. i onda se kao ispravi, i to kao mogu samo ovakvi a ne plivajuci diskovi....pa reko da postavim temu mozda mi neko nadje dobro resenje. (sem da kupim novi, to znam i ja) Nije mi nikad tresao sto je zanimljivo, ali kada sam izgurivao motor iz garaze osetio sam da prednji disk zulja malo i da je promenio boju na jednom delu, ali ruku na srce dobro je kocilo! E sad posto sam krenuo generalno da sredim motor (stapove, gume, lance, lancanike, farba, bla bla skinem i disk i imam sta i da vidim....neki magarac je postavio ispod onih 5 srafova sto drze disk, na 3 bakarne platne....mislim sta reci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...