Mina 545 Napisano Februar 28, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se text. Zuta podloga je ubedljivo najbolja ali ako ne moze, onda providna... Ali ne svidja mi se nikako shto stoji taj auto na slici, potpuno je bezveze... Mislim da treba samo slika motora da stoji i to je to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I stavis providnu na crveni ili crni auto, i mozes da se obesis. Zasto providna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 28, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan I stavis providnu na crveni ili crni auto, i mozes da se obesis. Zasto providna? Zato shto ne moze zuta ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ali moze bela sa okvirom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja poenta: sta se dogodi ako se providna nalepi na crn auto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 28, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hpg ludaku jedan :D ja volim zutu i kazem da je definitivno najbolje i najvishe upada u ochi ako se stavi na zutu podlogu.... Ali ne znam ko je napisao da taj momak iz shtamparije nije ponudio zutu kao opciju.... Ali pored toga da se treba eto dogovoriti oko boje podloge... mislim da treba izbaciti auto sa slike...meni lichno nikakvog smisla taj auto nema tu...a mislim da moze samo da zbunjuje ljude a ne da ih natera da pomisle rechenicu tipa " Jao vidi ovu nalepnicu i shta pishe na njoj i kako je ovaj auto isekao motociklistu i ovaj ga je udario...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bolje umesto auta da bude slika motora u spoljnom retrovizuru auta kao na onim flajerima od pre ali bas ovako kao crtez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ova nije losha jer mozhe da ide i na kofere motora, a i na automobile. Da ne pricham mnogo o bojama. Zhuta je izbachena jer bi to bila treca boja na foliji, a videcete na prvoj strani da je jedna shtamparija (Aky-ev prijatelj) izashao u susret sa probnom verzijom folija + dve boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan definitivno opcija dva, samo sto bih ja izbacio "nam" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan definitivno opcija dva, samo sto bih ja izbacio "nam" ;D +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne oduzimaj MI prvenstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan.Bar 3 kom,za 3 automobila,stavljam na branik,tu se odlicno vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se text. Zuta podloga je ubedljivo najbolja ali ako ne moze, onda providna... Ali ne svidja mi se nikako shto stoji taj auto na slici, potpuno je bezveze... Mislim da treba samo slika motora da stoji i to je to ... a ja mislim da je potpuno bezveze da stoji samo motor, ispašće da se vozač automobila obraća motociklisti da mu ne oduzima prvenstvo ta slika gde motor udara u auto sve govori, i pored teksta daje upečatljivu poruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan +3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su predlozi do sada, ajmo jos malo, imamo vremena do sutra u 9h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Prva i cetvrta varijanta mi se svidja, ali kao sto rekoh bez "NAM" Posto se lepi na kola, bice glupo to nam....jel ako ja vozim auto a zalepio sam na auto, to "nam" se odnosi na mene....zar ne? Tj u ovom slucaju vozaca auta?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Februar 28, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi ovako na prvi pogled ispada da motor udara u auto, ko kome oduzima zivot na prvi pogled mi nejasno (a tekst asocira da verovatno zbog toga sto motociklista nije postovao prvenstvo prolaza) udara u vozaca automobila... jos kada to bude zalepljeno na auto.. hm? Kad bi bilo nesto kao Motociklisti vas mole ... vam porucuju... ili nesto pametnije mozda bi i bilo jasno! I da nalepnicu ne procitah na ovom bajkerskom forumu zaista mi ne bi bilo jasno o cemu se radi u toj zavrzlami, ma sta vi rekli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj dvaput ne oduzimaj mu prednost spasi motociklisti život meni je ovo najbolje, ali to treba nekako upakovati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Kad se malo bolje razmisli to si u pravu,mozda bi trebalo da se spomenemo negde tu i mi motoristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Kad se malo bolje razmisli to si u pravu,mozda bi trebalo da se spomenemo negde tu i mi motoristi upravo tako, nek piše, spasi motociklisti život da se zna na kog se odnosi i kom se oduzima prednost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sve dobro izgleda,mozda samo da se ubaci kao potpis motociklisti ili tako nesto da se ne menja cela koncepcija nalepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan moja ideja... gore nek ide: POGLEDAJ DVAPUT u sredini velikim slovima: SPASI ŽIVOT i dole: NE ODUZIMAJ MOTOCIKLISTI PREDNOST sa strane nek ostane slika gde bajker udara u auto zbog nepoštovanja prednosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj predlog je mozda i najbolji! U svakom slicaju ima moj glas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan moja ideja... gore nek ide: POGLEDAJ DVAPUT u sredini velikim slovima: SPASI ŽIVOT i dole: NE ODUZIMAJ MOTOCIKLISTI PREDNOST sa strane nek ostane slika gde bajker udara u auto zbog nepoštovanja prednosti Dobro je ovo sloper. Svidja mi se. Aj da sachekamo josh neki prelog pa da ispishem i tu varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan moja ideja... gore nek ide: POGLEDAJ DVAPUT u sredini velikim slovima: SPASI ŽIVOT i dole: NE ODUZIMAJ MOTOCIKLISTI PREDNOST sa strane nek ostane slika gde bajker udara u auto zbog nepoštovanja prednosti ugac pisi! Ovo je skroz OK. Daj samo neki lep font! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...