markone 455 Napisano Februar 24, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Od kada imam Autocom ovo mi je višak, a nekom može dobro da posluži. Ako mu cena odgovara naravno HelloBiker je bežični uređaj za komunikaciju sa handsfree funkcijom za mobilne telefone sa Bluetooth tehnologijom. Jednom kada je aktivirana audio konekcija, vozač i suvozač mogu nesmetano komunicirati bez ikakvih žica koje im smetaju prilikom njihovih pokreta. Kada bilo koji od mobilnih telefona prima dolazni poziv, HelloBiker gasi uređaj za komunikaciju i preusmerava se na telefonski razgovor (handsfree opcija). Po završetku razgovora, funkcija uređaja za komunikaciju se ponovo uspostavi. Brza i jednostavna instalacija uređaja. Homologacije: Radio frequency approval for Europe and US Komplet sadrži: - 2x Centralnu jedinicu - 2x Slušalice i 2 mikrofona (za jet i full face kacigu) - 1x Punjač za struju Karakteristike: - domet – 10 metara - mogućnost podešavanja jačine zvuka (5 nivoa) - na svaku kacigu se može podesiti - zvučna signalizacija istrošenosti baterije - jedan taster kontroliše sve funkcije i sva podešavanja - odgovarajući punjač za baterije Cena novog kompleta za dvoje je 300 EUR. Ovaj moj korišćen je jednu sezonu i prodajem ga za 150 EUR. Može i pojedinačno za 70 EUR (uređaj + slušalice i mikrofon za jednu osobu) + 15 EUR punjač. EDIT 04.03.2010. Zbog akcijske cene na sajmu gde će se novi uređaj prodavati po 240 EUR u kompletu: Cena novog kompleta za dvoje je 240 EUR. Ovaj moj korišćen je jednu sezonu i prodajem ga za 120 EUR. Može i pojedinačno za 60 EUR (uređaj + slušalice i mikrofon za jednu osobu) + 10 EUR punjač. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 24, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A vi kao svi znate moje podatke... Izvinjavam se: Novi Sad 064 82-44-000 ili na poslu 021 67-39-777 Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Fina stvarcica.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 24, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su slushalice stereo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 24, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Da li su slushalice stereo? Mislim da nisu. Ja sam povezivao Garmin zumo 550 sa Hello Biker-om a on nema stereo bluetooth vezu. Evo dodatnih podataka iz brošure na srpskom: http://www.spectra.co.rs/file/SPYBALL/HelloBiker%20%20-%20Prezentacija.pdf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 28, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguće da niko nije zainteresovan za spravu koja radi odlično a košta u pola cene novog? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 28, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Shto se mene tiche, ja bih uzeo odma da imam i tih 150 evra... ali josh ni kacigu nisam kupio.. Prvom prilikom kad bih imao te pare, uzeo bih.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ja tražim nešto slično, ali nisam siguran dali mi može koristiti,šaljem ti pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi uredjaja:U slucaju prekida veze izmedju dva korisnika ( na primer veca razdaljina od 10m i pucanje veze) da li se uredjaji opet sami konektuju ( i razgovor nastavlja normalno) kada se pridje na udaljenost manju od 10m ili je potrebno konektovati ih rucno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Mart 1, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi uredjaja:U slucaju prekida veze izmedju dva korisnika ( na primer veca razdaljina od 10m i pucanje veze) da li se uredjaji opet sami konektuju ( i razgovor nastavlja normalno) kada se pridje na udaljenost manju od 10m ili je potrebno konektovati ih rucno? To je klasičan Bluetooth. Automatski se povezuju uređaji koji su već bili upareni čim se nađu u dometu. U praksi može da se desi u retkim situacijama da se to ne desi ali u 97% slučajeva to radi bez problema. Međutim ako planiraš da ga koristiš kao komunikaciju bike to bike ima mnogo elegantnijih rešenja ali naravno i skupljih. Jedan od njih je Autocom koji sada koristim zato što može osim GPS-a, mobilnog telefona, MP3 plejera... da se poveže i radio stanica na njega, a onda ti domet zavisi od njene snage. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Mart 4, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Zbog akcijske cene na sajmu gde će se novi uređaj prodavati po 240 EUR u kompletu: Cena novog kompleta za dvoje je 240 EUR. Ovaj moj korišćen je jednu sezonu i prodajem ga za 120 EUR. Može i pojedinačno za 60 EUR (uređaj + slušalice i mikrofon za jednu osobu) + 10 EUR punjač. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 19, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje... Po akcijskoj ceni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 20, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pratim i ja temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 21, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pratim i ja temu. Dok ti pratiš, jedan set prodat ;D Ostao još jedan set po 60EUR. Punjač mogu samo novi da nabavim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 21, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred. Meni iskreno tih 60eur mnogo. Ali zelim ti da prodas sto pre. Naici ce vec nesto i za mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred. Meni iskreno tih 60eur mnogo. Ali zelim ti da prodas sto pre. Naici ce vec nesto i za mene. Iskreno da ti kazem vredi te pare, i vise bogami... Srecni kupac od jednog seta sam ja Sve pohvale za Markonea(samo polako, bez zurbe) :D Pravi lala :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...