Lazić 129 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan propisi se moraju postovati, zuta nije za motore nego za taksi i bus sta bi bilo kad bi svi krenuli kroz zutu... pa druge dve bi ostale prazne... Kako si onomad rekao za voznju u Brazilu: Zeleno, vozis Zuto, vozis Crveno, pazljivo, vozis... ;D ;D ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 18, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja po ko zna koji put pišem istu stvar. U Mađarskoj su (pritisnuti potpunim ignorisanjem zakona od strane motorista) od 1.1.2010. dozvolili vožnju žutom trakom i provlačenje do čela kolone na semaforu. Pritiskajte Srbi i popustiće. Podrzavam kolegu u potpunosti. Nije dzabe ono:Samo Sloga Srbina Spasava. Da smo se svi slagali,nijedan rat ne bi imali. Okupljanje i borba za prava motorista,ucinimo nasu voznju sto bezbednijom.Niko nas nece sacuvati ako se sami ne sacuvamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Mart 18, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je čudno to što ovde na forumu nema ljudi koji su na vlasti u ovoj zemlji. Ustvari možda i ima ali mudro ćute i pipaju puls naroda. AKO VAS IMA MOGLI BI MALO I NA NAS DA MISLITE A AKO NEĆETE NOSITE TE SE U TRI LEPE ( izvinjavam se kolegama bajkerima al ovo je bilo jače od mene ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...