igorr 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovalni prelepljen karbonom iz ade. cena 100 e,ulaz 46 mm , prodaje se samo 1 kom tel:064 592 53 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znash otprilike za koji je model pravljen?Koliko su vozheni? I da jel to cena po komadu ili u paru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Jel znash otprilike za koji je model pravljen?Koliko su vozheni? I da jel to cena po komadu ili u paru? potpisujem...i mene to interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduras 4 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srem.Mitrovica Mk.Crna Reka Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel pase za enduro?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorr 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel znash otprilike za koji je model pravljen?Koliko su vozheni? I da jel to cena po komadu ili u paru? da cena je po komadu ,vozeni su oko 4000km i skroz su ok. potpisujem...i mene to interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorr 0 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel znash otprilike za koji je model pravljen?Koliko su vozheni? I da jel to cena po komadu ili u paru? da cena je po komadu ,vozeni su oko 4000km i skroz su ok. potpisujem...i mene to interesuje ja sam montirao na KLR 600, jedan komad i ostao je jos jedan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan video sam ja ove topove. stojali su okaceni na zidu kod vuleta. izgledaju sasvim kulturno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...