shomysss 7 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bi sutra da izmerim kompresiju na Rebelu posto mi je nesto sumnjivo pa mi recite kolika bi ona trebala da bude ako je sve ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Podatak za modele 95 - 99 je od 10 do 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno moj je 96 znaci to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan KARIKE,KARIKE ........Gde da ih kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko ne zna gde mogu da kupim karike? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 25, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan malo pretrazi forum, bilo je dosta reci o tome ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...