RadicM 1076 Napisano Februar 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi neko znao da objasni postupak rasklapanja uljno opruzne vile i sta me ceka unutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Februar 20, 2010 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na ATX-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 21, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da ali mizlim da je to kao i kod drugih uljno opruznih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Probaj i sve ces sam provaliti sta i kako,ja do duse nisam rasklapao atx-ve,ali sam nekoliko bt-ovih rasklapao i trebalo bi da su slicne,jedino nekad zna da pravi problem saf sto ide i stap koji se uvlaci od prednje osovine(treba da ga odvrnes ali nekad se vrti u prazno jer ne mozes da drzis kontru jer je navoj u stapu,pa moras pistoljem na vazduh) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, sam ces da provalis. samo gledaj kako je bilo. ja sam mislio da moje nema sanse sa sklopim ali vidi se gde sta ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...