karaula 115 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan probacu...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja naručip held shadow (druga sa slike), preko bere. Stigla mi na adreu tačno dogovorenog datuma. cena 3300din + 150 din AKS (kururska služba) Gospoja je probala i prvi utisci su zadovoljavajući. Svaka čast za Beru stigla i meni isto gospodja zadovoljna cena ko i tebi od istog coveka. narucio sam mu i za brata xxl i neke jos sitnice koje su na rasprodaji danas covek krece pa videcemo inace kaciga je predobra i nudi vise nego sto kosta sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A za Sekulu niko nishta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Mart 28, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio preko Bere 3 marta i do danas nista, a jos sad saznajem da tek danas ide ‚‚napolje‚‚ tako da ko zna kad ce kaciga za devojku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Za neku ozbiljniju upotrebu nikako nije! Za coffe racere! Znači od kafane do kafane sasvim dovoljno jbga kolkoparatolkomuzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Narucim ti ja kacigu pre mesec dana kod Sekule,kaze on moze.Prodje 10ak dana, ja ga zovem da vidim shta se deshava kazhe poruchena je.I sad ja ocekujem zvace covek kad stigne, medjutim, njega nema.Prodje 30 dana, zovem ga, on mi kazhe e kao ne mozhe da stigne, izaberi neshto drugo.AJde ok shto ne mozhe, ali zar nije mogao da mi javi ranije to, pa da zovem Beru.Normalno velicine danas nema.Mozhda je Bera stigao da poruchi, ali sumnjam. Toliko sam chuo kako je Sekula dobar i super, ali ja ne mogu to da kazhem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 4, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Narucim ti ja kacigu pre mesec dana kod Sekule,kaze on moze.Prodje 10ak dana, ja ga zovem da vidim shta se deshava kazhe poruchena je.I sad ja ocekujem zvace covek kad stigne, medjutim, njega nema.Prodje 30 dana, zovem ga, on mi kazhe e kao ne mozhe da stigne, izaberi neshto drugo.AJde ok shto ne mozhe, ali zar nije mogao da mi javi ranije to, pa da zovem Beru.Normalno velicine danas nema.Mozhda je Bera stigao da poruchi, ali sumnjam. Toliko sam chuo kako je Sekula dobar i super, ali ja ne mogu to da kazhem... Nije Sekula kriv. Sve sto je na resposten je tesko ostvarivo. Zato sam tu kacigu narucio preko ortaka koji zivi u Becu i posle vise od mesec dana cekanja i njegovih silnih insistiranja i svadja kaciga je dosla do Beca a neki dan i meni,tj.sinu. Za te pare je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 4, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narucim ti ja kacigu pre mesec dana kod Sekule,kaze on moze.Prodje 10ak dana, ja ga zovem da vidim shta se deshava kazhe poruchena je.I sad ja ocekujem zvace covek kad stigne, medjutim, njega nema.Prodje 30 dana, zovem ga, on mi kazhe e kao ne mozhe da stigne, izaberi neshto drugo.AJde ok shto ne mozhe, ali zar nije mogao da mi javi ranije to, pa da zovem Beru.Normalno velicine danas nema.Mozhda je Bera stigao da poruchi, ali sumnjam. Toliko sam chuo kako je Sekula dobar i super, ali ja ne mogu to da kazhem... Ninja ti je vec rekao,a evo i ja ima to iskustvo sa Louis robom.Imam drugar u Becu i jednostavno ono sto ima na netu na Restpostennikad ili rijetko stigne do udaljenijih Louis-ovih prodavnica,jer je to roba na skladistu u Centralnom magacinu i naravno onada vazi ona nasa izreka: Ko prije djevojci, djevojka njemu,sto ce reci roba ostaje - rasproda se u Njemackoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma razumem ja shta vi meni kazhete, ali da mi je javio samo 10 dana posle porudzbine da nema nishta od toga ok.Chini mi se da nisam ja okrenuo, ne bi mi ni javio da nema od toga nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 4, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je problem u telefonskom računu. Kada bi svaku mušteriju zvao iz Beča, verovatno mu ništa od zarade ne bi ni ostalo. Greška je što ti nije rekao da moraš ti njega da zoveš i interesuješ se. Ja sam o njemu čuo sve najbolje do sada, ako je to onaj čovek što donosi robu po nabavnoj ceni (verovatno zarađuje na popustu na Louis karticu i oslobađanju od poreza u Austriji). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam eto jedno Heild kacigu dobio vise nema pozvao coveka reko ako ima ta ok ako nema ta onda ova ako nema ta onda ova i dosla na kraju drugoporucena ! ljudi batalite rasprodaje ! od toga nema nista ili bs bs retko ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam chuo sve najbolje o njemu, ali vidim dosta ljudi je porucilo i stiglo im, preko Bere dodushe, ali opet.Zhao mi jedino shto sam izduvao za kacigu, tj sad devojci moram neku drugu da nadjem, a vec je smislila kako da je farbamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano April 5, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pomenutu kacigu Sekula doneo još pre mesec dana, čim je počeo "restposten" Prema tome, uvek treba brzo reagovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome nije tesko da prevede sta znaci to restposten itd. i oznake po tabelama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano April 5, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Restposten ti je neki vid rasprodaje, obično im ostane u magacinu nekoliko komada "nečega" ali ne u svim brojevima i onda se snizi cena i prodaje se po sistemu: ko pre devojci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 6, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Restposten ti je neki vid rasprodaje, obično im ostane u magacinu nekoliko komada "nečega" ali ne u svim brojevima i onda se snizi cena i prodaje se po sistemu: ko pre devojci... Od njemacke rijeci Restposten je nasa izvedenica RESTO ili OSTATAK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano April 6, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam je naručivao od Bere rekao mi je da sve što je "Restposten" šalju iz centralnog maga cina iz Hamburga (mislim da je hamburg...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...