Čančar 41 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prođoše skoro dva mjeseca kako prodah motor a još ne kupih novi (mislim drugi). Sreća u nesreći ovaj snijeg stalno pada pa mi je koliko toliko lakše. Odlučio sam da svoju bajkersku karijeru nastavim sa Hondom CBR 600f. Finansijski se mogu uklopiti u model PC 31 negdje 1995 -1996 godište. O CBR 600f Hondama sam puno čitao, jednu vozio i iz svega toga stičem utisak da su se najbolje pokazale PC 25 (model F2 91 -94). Zanima me da li PC 31 (model F3) isto toliko kvalitetne, da li imaju neke specifične mane osim reglera i eto neko vaše mišljenje. ??? Treba li na nešto posebno obratiti pažnju prilikom kupovine? Pomozite da odagnam sumnje i stavim tačku na život bez motora u garaži! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Hondu 600f PC25 iz 1994.G i jako sam yadovoljan. Neces sigurno pogresiti ako kupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala barezi. Juče sam gledao jednu, PC31 95 godište, 18.000 km, uvezena iz Švicarske krajem prošle godine, orginal lak, nove gume (govorim ovo da biste stekli opštu sliku), međutim malo mi se čuje lanac i ima još nešto: kad je pušteno kvačilo čuje se nekakav zvuk (da li lamele, korpa ili šta već) a čim stisnem kvačilo nestaje. Kaže mi ovaj dečko što prodaje da je jedini razlog staro ulje, ništa više. Mišljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan To je korpa, to zna da se cuje i na novom motoru, lanac mozda treba doteci i podmazati, ali brate da ima 18000(pretrcala bi vise u garazi), moji motori imaju vise od toga a pogledaj godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Cuje se korpa kvacila,nije kvar,samo malo iritira! Neces se zajebati sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan To je korpa, to zna da se cuje i na novom motoru, lanac mozda treba doteci i podmazati, ali brate da ima 18000(pretrcala bi vise u garazi), moji motori imaju vise od toga a pogledaj godiste. Ma i ja sam sumnjičav prema kilometraži, mada motor generalno izgleda dobro. Evo slike: Cuje se korpa kvacila,nije kvar,samo malo iritira! Neces se zajebati sigurno! Upravo sam takvu informaciju dobio od jednog majstora. Kaže korpa, ne mora se mijenjati, samo se čuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni obratio paznju na kilometrazu,mozda je trebao jos jednu nulu da doda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam nju kupio! ;D ;D Hvala na odgovorima i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 21, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan cestitke! i da se lepo navozate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan U Svajcarskoj ne vracaju kilometrazu, barem ja ne znam za takve slucajeve, prilicno je kaznjivo. Lep je motor, neka te dobro sluzi i da se sit navozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraza nije ni bitna,vazno je da je motor dobar, sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja kilometrazu ni negledam...ako motor lepo radi i ako zadovoljava swe sto treba jedan motor da zadovolji...znaci swe ono sto ima na forumu pri kupovini polovnog motora...ja sam tako radio imao mali podsetnik i redom...nisam mogao naci bolje...ima par ogrebtina ali sta sad ...oklopi nisu vareni nigdeee...a ima 57000 a radi mnogo bolje od neke sa navodnih 30000-40000 km...a i inace...HONDA JE HONDA...sretno i sa puno predjenih kilometara...bez padova i bez kwarova...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hee..hee...Čestitam i ja!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Mart 13, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje.Evo i ja da se pohvalim sa novim motorom.Cbr 600f 1994 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10667 Napisano Mart 13, 2017 Hronični Motociklopata, 7400 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, evo ti link za temu gde se okupljamo mi vlasnici Honde CBR 600F https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21972-tema-za-sve-honda-cbr-600-ljubitelje/page-23#entry1939512 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...