QnRA 2 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam cudan problem, motor lepo pali, ide, ali posle nekih 5min voznje samo se ugasi i nema ga sanse upaliti narednih sat-dva O_O . Nakon sto odmori tih sat-dva vremena, opet pali normalno i ide 4-5min. Evo primeri od danas ;D, krenuo u skolu, stanem na semafor, i on ugasi. Krenem sad kuci iz skole, i ide ide, ja na ravnici gas, lepo ubrzava i samo odjednom skroz izgubi gas [ne reaguje na oduzimanje/dodavanje gasa] i stane ??? Na pamet mi pada svecica, al nisam nista jos dirao. Molim vas pomozite :[ Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci kao da je struja, pa probaj od svecice...mada hmmmmmm.....kreni odatle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Reci cu nesto al da me ne napadnu majstori odma... jesi probao da otvori čep od goriva pa onda opet da upališ... ili ako si farbao motor pa prefarbao i čep (na njemu ima jedna rupica)... to je jedino sto mi pada na pamet da oce da stane posle 4-5 min pa posle čudno opet proradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Meni se tako nekada gasio APN-6 kada sm ga vozio po snegu,jer je tocak bacao sneg tacno u rupu kroz koju usisava vazduh,pa kada ona zapusi on se ugasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 17, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni lici na dovod goriva,,trebalo bi to proveriti i cep obavezno proveriti moze i do njega da bude,,a mozda ti je zapusena iglica ,probaj da izzdreniras karburator,to jest da ispustis talog iz njega,da vidis sito u rezervoaru,filter .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to desavalo sa gorivom vecinom,ako imas filter neki proveri i njega,karb itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QnRA 2 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na brzim odgovorima @Quickly - hmmm moj airbox je malo odvojen od karba, zagubio sam original gumicu koja spaja pa je neka budzevina, vrlo moguce kako god, idem sad videti ako se nije otreznio da probam nesto ;p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan probaj da ga vozis sa otvorenim cepom za gorivo sa rezervoara, ili ga samo pokolopi preko otvora da ne prska , ako se ne ugasi naso si kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ima o problem kad sam budzio kontakt bravu pa mi se gasio kad mu pustim gas a da bi radio ler mu je bio toliko jak da je kretao sam. Drugo ako je 2t mozda je auspuh meni kad je bio zaprljan jedva je palio a jos gore isao. Mozda tije zaprljan karb ako nemas filter kao sto je gore vec pomenuto ili je do filtera za vazduh mom ortaku je motor tripovo posle njegove samostalne generalne ide do 70 i onda se ugasi a bez filetera za vazuh je isao ok i preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QnRA 2 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam skinuo filter i navukao par charapa preko karba i tako vozio do shkole i nazad. ;D [na brzaka reshenje posto mi je mnogo hladno i nemam vremena do vikenda] i nije se ugasio Jedino trokira mnogo [visak vazduha valjda, zagrize normalno kad mu stisnem sauh] al za vikend cu skinuti karb i sve lepo oprati u benzinu, procistiti dizne i srediti nekako filter da prione na karb.Vazno da ne moram peske do skole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da si jos smanjio protok vaduha tim carapama,vise mi deluje da je tvoj problem manjak goriva. Kakvu slavinu imas,ako je vakumska skini crevo sa karba pa gledaj da li baca kad verglas itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QnRA 2 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, mozda. Ali zar sauh ne blokira dovod vazduha? ??? Prska ko blesav kad verglam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 19, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da sauh u prinipu zatvara dovod za vazduh. Mozda ti se to poremetilo jel kod tebe automatski ili nekpo drugi sistem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QnRA 2 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam rucni ;D Ispod leve rucke, povuces levo, i kad pustis sam se vrati, cudesno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 19, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti svasta, al pretpostavljam da je dovod goriva. Ne znam kakav ti je skuter, dal ima obicnu il vakum slavinu ? Probaj da stavis dugacko providno crevo ( izvuci ga van plastika ), pa da vidis kako ti protice gorivo, i da li uopste protice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mozes da probas da produvas creva iz rezervoara da vidis dal je to u pitanju. Proveri dal ti se sauh vraca do kraja nikad se ne zna. Ako je sauh onda bi trebalo slabo ta vuce bar je tako kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QnRA 2 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam skinuo karb. Bio je puuun vode. ;D Pa sam sve lepo oprao i OSUSIO!!, karb i filter, namontirao i sad radi ko metak. Hvala svima jos jednom na savetima i pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Desava se to kod nas sobzirom na kvalotet goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Meni to vise smrdi na sturju..kapa,ruka, bombina miljenko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Meni to vise smrdi na sturju..kapa,ruka, bombina miljenko otkud kapa i ruka na jednocilindricnom motoru?? hehehhehheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Meni to vise smrdi na sturju..kapa,ruka, bombina miljenko otkud kapa i ruka na jednocilindricnom motoru?? hehehhehheheh Mozda je twin spark ;-))) ili Quadspark... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Meni to vise smrdi na sturju..kapa,ruka, bombina miljenko otkud kapa i ruka na jednocilindricnom motoru?? hehehhehheheh Mozda je twin spark ;-))) ili Quadspark... meni lici na V12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QnRA 2 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni to vise smrdi na sturju..kapa,ruka, bombina miljenko otkud kapa i ruka na jednocilindricnom motoru?? hehehhehheheh Mozda je twin spark ;-))) ili Quadspark... meni lici na V12 i to dvotaktni V12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Meni to vise smrdi na sturju..kapa,ruka, bombina miljenko otkud kapa i ruka na jednocilindricnom motoru?? hehehhehheheh Mozda je twin spark ;-))) ili Quadspark... meni lici na V12 i to dvotaktni V12 Meni su rekli da moze da se nabudzi :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6139 Napisano Februar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda idi kod toga ko ti je rekao da može da se nabudži ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...