moon walker 25 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potreban vetrobran za Vespu ET4. Kontakt na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš nosače vizira u BellaMoto(1000din)lepo ih ošmirglaš,plastificiraš(ako ih već nemaš),a vizir može da ti napravi majstor (ima tema o tome).Dok sam bio ponosni vlasnik ET- 4 razmišljao sam o ova dva modela,oni klasični što ih ugrađuju na Free i Liberty su previše visoki(totalno bespotrebni ako nosiš kacigu),ovi su em etetski primereni dimenzijama,em su bar meni mnooogo lepši.Ajde pa sa srećom!!!Vespa je keva....i ćale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan imamja od piagia veliki vizir..ako ti odgovara javi se..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...