srdjan73 26 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ljudi ponudite nesto malo jace :'( :'(. Zamenjeni auspusi ,reg cele godine,fabricko stanje i da ne ponavljam vise dosadan sam........... Moze zamena do 600cc.D0govor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde predji "malo" tu granicu od 600ccm pa da pravimo dogovor, ja trazim nesto slabije ti nesto jace i taman da se dogovorimo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56303.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika sa novim auspusima,tj od GPZ-a na suzu. Oglas i dalje vazi,top stanje,cena ista,razumem trziste ali nisam trgovac vec neko ko voli motor i tako se ponasa prema njemu.......razumecete nadam se ;D Moze zamena za veci ,nije mi nuzda niti hitno tako da, samo ozbiljni.......... 064/856-46-15 ACA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Slike...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde predji "malo" tu granicu od 600ccm pa da pravimo dogovor, ja trazim nesto slabije ti nesto jace i taman da se dogovorimo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56303.0 Sto ti ja delujem neozbiljno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma dalje od toga druze,nisam stigao da ti odgovorim ali 1000cc je za moj dzep bas mnogo......... pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos po malo.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Septembar 12, 2010 Ol' dirty bastard, 658 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan jbt legendaran oglas,ja mislio ti ovo prodao odavno. koja mu je cena bre ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto bi bio legendaran,ima ovde vecih legendi od oglasa.............ne razumem. Nisam napadan,ne slazem price i ne hvalim motor,ne spustam cenu svaki dan, ne kucam gluposti da mi oglas bude na vrhu............jednostavno oglasavm se opusteno i ako prodam prodam ako ne, nek istruli kod mene,zasto ne ;D ;D ;D cena 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 12, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da bih te ovoga trenutka zvao da imam pare, prelep je bajk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Octobar 9, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Neka ponuda dok ne padne sneg? Moze zamena za jaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,steta sto trenutno nema kupca.Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ove slike su stare, usad je dobio i nove retrovizore originalne,gel akumulator,u top stanju je, ko je ozbiljan da se dogovaramo...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Oglas aktivan,pa ako nekog zanima 064/856-46-15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan 900e,dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Namontiran kofer 35l i vizir poviseni. Zamena,dogovor.sms. PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...