Šarba 1048 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nemojte da ovakva masina ode u zaborav Dajte neke ponude na PP da se dogovaramo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Cena manja za 100e Znaci prodajem sada Hondu za 5.400! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 26, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta se desava ??? Jel ovo puno para ili je nesto drugo u pitanju ??? ??? ??? Gledao sam po netu cene i mislim da ovaj motor vredi i vise nego sto sam ja stavio cenu... Motor aktuelan i dalje, zamene ili pitanja mozete na PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ti je skroz na mestu.Nit' je skupo, nit' jeftino. A narod nema para, pa nemoj da se chudish shto se ne lome da kupe motor.Danas nece 3000 erva za auto da iskeshiraju, samo zamene neke nude, a kamlo za motor. Samo strpljivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan oces da menjas za KLIJA 2003 GOD.1,5 DCI CENIM GA 3800 I DA TI DOPLATIM? nezezam se . ma ti ni neznas da vozis kola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 26, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ne ;P samo motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sada nova cena 5.300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ostaces ti jos jednu sezonu na tom motoru, videces. A ako Bog da, ostaje i meni Yamaha u garazi, samo da se iskombinujem za kes. Nema niko para, a i oni koji imaju hoce da ti ubiju cenu jer znaju da se nista ne prodaje. Drzi ti cenu pa ako ode, ode, ako ne vidimo se kad grane sunce! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 5, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ostaces ti jos jednu sezonu na tom motoru, videces. A ako Bog da, ostaje i meni Yamaha u garazi, samo da se iskombinujem za kes. Nema niko para, a i oni koji imaju hoce da ti ubiju cenu jer znaju da se nista ne prodaje. Drzi ti cenu pa ako ode, ode, ako ne vidimo se kad grane sunce! videcemo jos, mogu ja sa njom nije problem nego srce oce suzu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E pa da te zvanicno obavestim da je moje srce zadovoljeno!!! Ostaje Yamaha, a imam i suzu! Odustao sam od prodaje, ide u garazu na totalno rasturanje do najsitnijeg dela, da je spremim za sledecu sezonu da blista i onda na put kao covek! A ti zapitaj svoje da li ce da place za rr-om pa onda razmisli o prodaji! ;D Izvinjavam se za off ali moram bar da pokusam da te odgovorim od prodaje, volim taj motor, mnogo je lep, a i mnogo si ulozio u njega da bi ti sad seka sve odnela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR PONOVO NA PRODAJU! Cena 5.000e! Samo kes, bez zamene... Odlucio sam da vise ne vozim R motore, planiram da putujem malo sa motorom ako bog da pa ako i prodam Hondu kupim Suzuki V STROM DL650 i uclanim se u stromovce :D Drugih razloga nemam... Iskreno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan PONOVO NA PRODAJU!!! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 8, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan st afali putovati sa RRRrrrom ja putovao nema problema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok? Ja visok 190. Motor je za moju visinu mali pa se samim tim i kocim i ruke bole, ledja pa i vrat... Koliko znam R1 je i veci i tezi od RR 600 pa samim tim i glomazniji i lakse se vozi... Lakse je voziti hiljadarke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 8, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jeste 600tka je onda malena za tebe, ja sam 183 i 1000cc mi taman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ponudi zamenu sarba,stroma,peglicu,ficu,... ;D ;D ;D LJUDI HONDA JE ZVER STVARNO U EXTRA STANJU,MALI POKLON OD SARBE KO KUPI MAKINU BEZPLATNO SISANJE ( ШиШаН>е)i farbanje donje i gornje brijanje .... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi necu zamenu, samo kash Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan 1000 E I : BRATE SADA NUDIM I TO JE TO IMAS I KOFER. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...