FreeBird 198 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka da uzmes malossi kit... Kosta oko 330e (znam i ko moze da donese). Uglavnom, dobijas cilindar, klip, karike, dihtunge i jos po neku sitnicu. Pored ovog kita ti nije nista dodatno potrebno. Lako se montira. Dize kubikazu sa 125 na 170 i daje 7konja. A uz neku diznicu i vise... Po meni ova kombinacija vredi sve pare... Pozdrav PS: Kad sam bio klinja imao sm polini kit 180, koji je kostao 1000marki, ;D i veruj mi da je vredelo. Nebo i zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 17, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka da uzmes malossi kit... Kosta oko 330e (znam i ko moze da donese). Uglavnom, dobijas cilindar, klip, karike, dihtunge i jos po neku sitnicu. Pored ovog kita ti nije nista dodatno potrebno. Lako se montira. Dize kubikazu sa 125 na 170 i daje 7konja. A uz neku diznicu i vise... Po meni ova kombinacija vredi sve pare... Pozdrav PS: Kad sam bio klinja imao sm polini kit 180, koji je kostao 1000marki, ;D i veruj mi da je vredelo. Nebo i zemlja... Jel to važi i za ovaj 4taktni motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako si maloletan,slazem se sa ovim da pitas mamu i tatu sta misle o tome Koliko vidim ovo ti nije jaca strana,tako da ti za tako nesto treba puno para... A ako hoces da ucis,uradis nesto sam,ne otvara se odma tema kako,nego predjes malo forum,ne netu ima gomila literature itd. Ne moze to tako,dodjes ovde danas,i sutra vec imas friziran motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate stavi ovaj RACE auspuh, ako imas para promeni lancanike, pozadi sa vise zuba .... Svecice eventualno pogledaj....a KN nema potrebe.Nista neces dobiti njime veruj mi, mala je to snaga da bi se osetilo.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na tom motoru ne isplati se nista osim zamena lancanika, a opet ni to ako ti nije lanac kao nov... tu se nista ne dira nego kupis drugi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2454 Napisano Februar 17, 2010 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan NSR,MITO,RS,TZR,RG,, i naravno DZEJ Pozdrav i samo polako sine pa po gasu!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savjet da prodas taj motor i da dodas jos malo para i kupis nesto malo jace! POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savjet da prodas taj motor i da dodas jos malo para i kupis nesto malo jace! POZDRAV +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ili, da mu nabudzis nekakvo nadpunjenje vazduha... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ubrzam cbr 125??? ??? ??? ??? 9,81 m/s2 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan provozaj tomosa malo ili neki slabiji skuter pa onda sedi na tvoj. ako gledas ili vozis jace motore onda ti tvoj dosadi. ;D . sedmi si razred, sta ces jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsavam osmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan a da, pa isto ti je. trebo se dvotaktni da uzmes, na njemu mozes da budzis svasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam guevara moto i ispusio sam ga...rekli su mi da zovem malo prodaju i tamo su rekli u fazonu ae pali...msm na velep[rodaji su se ponasali kao da nezele da mi prodaju te lancanike.. > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kolko rupa imas pozadi na zadnjem lancaniku i koji je razmak izmedju rupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 rupe (10,5) , razmak (precnik) 70 , korak 428 , rupa za tocak 54 to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14501 Napisano Februar 28, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 60% metil alkohola + 20% nitrometanola + 20% ricinusovog ulja u rezervoar, kod karba napravi na Y racvu drugi mali rezervoar za obicno gorivo kojim ces paliti motor. kad se zagreje prebaci na metil ima da ide ko lud. ako ga to ne ubrza nista nece ;D ;D ;D mozda ce ti i trajati celu sezonu (ali samo mozda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan mozda ce ti i trajati celu sezonu (ali samo mozda) mozda, ako sezona bude trajala 15min ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 1, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Poslusaj lenchugu i resio si problem, bices najbrzi u kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi CBR 1000 RR i rješen problem, ali nemoj kasnije da pitaš kako da je malo usporiš ha...ha..ha... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...