djura 28 Napisano Mart 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koga ne mrzi da cita...ima i sjajnih fotki http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3139 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 2, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda bolesno....pretpostavljam da ne postoji nista udobnije od ovoga trenutno,ali samo se osvrnes na poslednju recenicu u textu a to je: €24.400,00..hmmm... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to fino, samo ja imam drugaciju viziju motora... cini mi se da je na ovakvom motoru vozac vise "odsecen", kao da si u autu. VELIKO vetrobransko staklo, tiha masina, muzika pa jos kad vidim ovo sediste, verujem da je udobnije od kreveta... Misljenja sam da je Goldwing medju motorima isto sto i RV medju automobilima... Opet da se ogradim da je to moje licno misljenje, time nikako ne omalovazavam motor, niti kazem da ne valja, samo da licno, to nije za mene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 2, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno jedan od najboljih motora ikada. Nije za svakoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 2, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan u ovo zaspes i dje je car voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan u ovo zaspes i dje je car voznje Upravo to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Mart 2, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan hmmm,jednog dana kad više neæu moæi hodati... :-k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8557 Napisano Mart 2, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan mocna makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 2, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan hmmm' date='jednog dana kad više neæu moæi hodati... :-k[/quote']Možda za 20 - tak godina,kada mi bude preko 70,kada se povuèem na pecanje...možda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 3, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan "Skidam kapu" za motor, ali to nije ono sto ja volim. Sto kaze Obelix, mozda kada mi bude preko 70. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...