stoka 127 Napisano Mart 1, 2007 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dali znate kako akumulator reaguje na višak kiseline? Ja pitao autoelektrièara on kaže da to nema veze, nevalja kad fali al kad ima viška ne smeta. Ako je tako zašto onda na akumulatoru ima min. i max.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9994 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 4482 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti iscuri visak po ramu znaces zasto nevalja visak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 2, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Mart 4, 2007 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti iscuri visak po ramu znaces zasto nevalja visakMa nece mi iscuriti po ramu jer imam ono prelivno crevo ali kad motor stoji 3-4 dana jako tesko upali, posle 5 dana moram paliti na kablove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9994 Napisano Mart 4, 2007 Drug član, 4482 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti iscuri visak po ramu znaces zasto nevalja visakMa nece mi iscuriti po ramu jer imam ono prelivno crevo ali kad motor stoji 3-4 dana jako tesko upali' date=' posle 5 dana moram paliti na kablove.[/quote'] tog tipa akumulatori traju svega dvw godine mozda tri aki ih redovno odrzajes pogotovo zimi.A ako nisi nista dopunjavao zimi,e tada vec moras da kupis novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 4, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti iscuri visak po ramu znaces zasto nevalja visakMa nece mi iscuriti po ramu jer imam ono prelivno crevo ali kad motor stoji 3-4 dana jako tesko upali' date=' posle 5 dana moram paliti na kablove.[/quote'] Postoji servis akumulatora u BG, oni bi mogli da reformiraju i reformatiraju tvoju bateriju, ostaje samo pitanje isplativosti, jer je servis u BG, i ne garantuju da æe uspeti. Cena je mizerija, ali je možda pametnije obradovati makinu sa novom baterijom... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 4, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan moj motor nikako nije hteo da pali sa obichnim kiselinskim akumulatorom i to novim... nisam znao shta je u pitanju pa sam promenio svecice, proveravao regler, shtelovao karburatore i shta sve josh... na kraju mi momci iz balosave kazhu da treba da uzmem akumulator iste jachine ali samoodrzhavajuci jer je malo jachi... od tad mi motor nije verglao duzhe od 2s EDIT: imam taj kiselinski nov u garazhi 12A 9V pa ako ti treba ti kazhi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...