muljaz 1965 Napisano Februar 13, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao mi ovo skoro jedan drugar, mozda nekom bude valjalo. Mene zanima ako je neko koristio CS3 i CS4 da li je ogromna razlika i da li bi i meni vredelo da skidam ovo posto ja koristim CS3 http://vovomemo.softarchive.net/kelby_training_adobe_photoshop_cs_learning_pack_cd.166242.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije velika razlika.......(čak šta više,i cs2 je bure bez dna) a najbolje za učenje ti je da nabaviš "top-secrets of photo shop"......na 5 dvd-a..........neverovatno šta se sve može.... sa raznoraznih linkova nećeš ništa naučiti.....ustvari možda i hoćeš...ali trajaće ti godinama ako ne uspeš da nabaviš,a prolaziš ili te put nanese u temerin.....navrati da ti narežem........ne pokušavaj da ga kupiš,ili tražiš na netu,traže za njega i po 150$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pre neki dan bio u dilemi "da ostane 3-ka ili da ubacim 4-ku!?) ali me je moj PS guru uverio da CS4 nije nista posebno uznapredovao u odnosu na 3-ku da bi zauzeo njeno mesto! Doduse, nisam probao ali prenosim njegovo misljenje...inace tip se bavi grafikom dugi niz godina-tako da ne sumnjam u njegovo misljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Dencse, eto mene na proleće u Temerinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dencse, eto mene na proleće u Temerinu. ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1965 Napisano Februar 13, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svi dolazimo u Temerin. Dugo trazim tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Februar 16, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan najveća novina u CS4 je ubacivanje podrške za rad u 3D, ali ima i odličnih poboljšanja u algoritmima za neke filtere. takođe je i malo izmenjen interfejs, sve u svemu mislim da vredi preći na noviju verziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već par dana ovde http://www.creemaginet.com/sajt/blog/1510 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 11, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan ako ne uspeš da nabaviš,a prolaziš ili te put nanese u temerin.....navrati da ti narežem........ne pokušavaj da ga kupiš,ili tražiš na netu,traže za njega i po 150$ I ja, i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 11, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ako ne uspeš da nabaviš,a prolaziš ili te put nanese u temerin.....navrati da ti narežem........ne pokušavaj da ga kupiš,ili tražiš na netu,traže za njega i po 150$ I ja, i ja ;D Da se upisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Dencse, eto mene na proleće u Temerinu. Komso, skinuo sam sa neta Photoshop top secrets, pa ako ti treba, javljaj... samo nemoj zbog mene da otkazujes Temerin Kome treba, mozemo se naci negde da prekopira, posto sam malo tanak sa vremenom da rezem (sve sam nabacio na prenosni hdd). Ne pitajte valja li cemu, nisam stigao jos da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 7, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ^ Cujemo se prvom prilikom kad se prolepsa vreme da se okupimo ko je zainteresovan za materijel,pa taman da se upoznamo i popijemo picence... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nije los PS Top Secret, pokazano je kako napraviti zanimljive efekte, ali su za ucenje samog programa perfektni Lynda.com tutorijali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Komso, skinuo sam sa neta Photoshop top secrets, pa ako ti treba, javljaj... samo nemoj zbog mene da otkazujes Temerin Čim uzmem motor, dolazim! A u Temerin ću bicikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...