3OPAH 1302 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1174 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pravilo broj jedan, ne koristi prednju kocnicu i iskjuci ABS ako postoji ta mogucost. Znaci kocenje, samo zadjom. Ako ustanes teziste se ne spusta nego podize, ali to nije cilj, pri relativno malim brzinama i ovako podiguto teziste nece ti naskoditi, ali ce ti puno pomoci u brzini reakcije i efikasnosti pri "lomljenju" motora levo, desno, zato sto su ti oslonci nisko, ispod tezista motora (sa ili bez vozaca) a efikasnost prebacivanjem tezine tela i motora, postizu se bolji efekti. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 13, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pravilo broj jedan, ne koristi prednju kocnicu i iskjuci ABS ako postoji ta mogucost. Znaci kocenje, samo zadjom. Ako ustanes teziste se ne spusta nego podize, ali to nije cilj, pri relativno malim brzinama i ovako podiguto teziste nece ti naskoditi, ali ce ti puno pomoci u brzini reakcije i efikasnosti pri "lomljenju" motora levo, desno, zato sto su ti oslonci nisko, ispod tezista motora (sa ili bez vozaca) a efikasnost prebacivanjem tezine tela i motora, postizu se bolji efekti. ;-) Mislio sam kada ustanes tezinu prebacujes nize to jest na stopala , kada sedis onda si na bulji i na sedistu ...sto znaci vise , bar je to tako kod mene na selu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan I to pola metra ( min. ) vise Sto nije malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ....još jedna stvar....ne interesuje te šta radi zadnji točak....gledaš samo prvog, da ne proklizava i opali po gasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan zbog proklizavanja prednjeg sam i pao skoro , prelazio sam preko neke barustine i totalno mi se izbio korman iz ruku. Verovatno sam prebacio previse mase na prednji tocak pa je proklizao ili sam naleteo na neki kamen pod vodom, doduse i ko budala sam ga stegao ... eto sad vidim cista pocetnicka greska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...