Draguljce 9 Napisano Mart 1, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam video da na forumu mnogi hvale ovaj proizvod saljem link gde se mogu procitati i drugaciji stavovi. http://www.stromtrooper.com/forums/showthread.php?t=745 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Mart 1, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan moguce je i da ih neko mozda slabo instalira ili pritegne pa da pravi vibracije? jer mi je glupo da kod nekih ima kod nekih nema problema... fabrika je fabrika, CB je CB pa na ovoga ili onoga Stroma. Sparco-Nikola je imao taj CB cini mi se i nije imao problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 1, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja ga za nikakve pare ne bih skinuo sa varadera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja ga za nikakve pare ne bih skinuo sa varadera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni ja sa Stroma. Ne vibrira mi i ne cuje se, ali i da sve to radi, ne bih ga pipnuo ni za zivu glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 1, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Svashta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 2, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga stavljao u startu i vibrirao zuajo da me poludi i onda odem jedan dan kod brata vecegcrnogorca on to skine i ima jedna guma u sredini koja se modifikuje priklijeshti je kako treba i na 180kmh nema problma za cb-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Mart 2, 2007 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam video da na forumu mnogi hvale ovaj proizvod saljem link gde se mogu procitati i drugaciji stavovi. http://www.stromtrooper.com/forums/showthread.php?t=745 I Givi i H&B su imali lapsusa i grešaka na crashbarovima, te su prihvaæali reklamacije. Ja imam H&B crashbar, lomio sam ga više puta, no služi svrsi. Inaèe, ni Givi ni H&B nisu proizvodi robusne kvalitete, no cilj je ne razbiti motor, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1736 Napisano Mart 5, 2007 Drug član, 828 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan skrivena kamera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...