bokilic 6101 Napisano Februar 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nadjih dva karburatora na tavanu,nemam pojma od cega su,ako nekom treba za neko budzenje neka javi,cena,,,ma kolko se kome isplati odtkud znam,,nije tolko ni bitna,bas da nebude za dzabe,,inace manji je model amal 523/001 engleske proizvodnje, i mislim da mi je bio na nekom budzenom tomosu a veci nepamtim on je delorto vhbt 27 A pa eto ako nekom treba,,063697094.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Falkoncu pise Delorto 29,taman sam mislio da pravimo posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam mom komsiji tvoj br.. Zvace te ovih dana za karburatore.. Rade se zove.. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan delorto otiso,,ostao amal,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...