dukaduledudica 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav rodjaci! Imam problemcic oko narucivanja skid-plate,pa rekoh da vam se obratim za pomoc. O cemu se radi? Po preporuci naseg drugara DARKA,kome se sad zahvaljujem,nasao sam sajt neke firme koja se bavi proizvodnjom skid-a za V-strom. Kako stoji na stromu najbolje govore slike DARKOVOG motora-fantastican je!! E problem je sto je firma iz grcke,i primaju narudzbine i uplate preko PayPal-a. Ja uopste nisam iz te struke,i pojma nemam sta to konkretno znaci,ali sam obisao par kraljevackih banaka,i nazalost ni jedna ne nudi pay-pal,i vrlo su skepticni oko takvog nacina placanja. Ako neko ide za grcku,ili neko ima vec tu karticu,ili zna banku gde se to moze naci,ili zna neki cetvrti nacin kako doci do tog dela neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 10, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Clan Veve je trenutno u Grckoj,samo ne znam koliko ostaje tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaduledudica 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan telefon,mejl,neka vrsta komunikacije sa njim?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 10, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan pusti mu privatnu poruku,mislim da cita forum ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaduledudica 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja,ili sam glup,ili ne umem komp da koristim,ali u svakom slucaju ne mogu da ga nadjem ovde. Koji mu je nik ? Ovaj sto si napisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 10, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja,ili sam glup,ili ne umem komp da koristim,ali u svakom slucaju ne mogu da ga nadjem ovde. Koji mu je nik ? Ovaj sto si napisao? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=pm;sa=send;u=4841 ili... nulaveve@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav rodjaci! Imam problemcic oko narucivanja skid-plate,pa rekoh da vam se obratim za pomoc. O cemu se radi? Po preporuci naseg drugara DARKA,kome se sad zahvaljujem,nasao sam sajt neke firme koja se bavi proizvodnjom skid-a za V-strom. Kako stoji na stromu najbolje govore slike DARKOVOG motora-fantastican je!! E problem je sto je firma iz grcke,i primaju narudzbine i uplate preko PayPal-a. Ja uopste nisam iz te struke,i pojma nemam sta to konkretno znaci,ali sam obisao par kraljevackih banaka,i nazalost ni jedna ne nudi pay-pal,i vrlo su skepticni oko takvog nacina placanja. Ako neko ide za grcku,ili neko ima vec tu karticu,ili zna banku gde se to moze naci,ili zna neki cetvrti nacin kako doci do tog dela neka javi. pitaj grke za broj računa, instrukcije za plaćanje, pa otiđi u bilo koju banku i plati račun prema inostranstvu, iliti preko SWIFT-a. kada ljudima legnu pare na račun, verujem da će ti poslati skid plate, sem ako nisu neki varalići.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...