kalaj 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam suzuki gsx 550ef od druga on mi je rekao da je crko neki pikap koji se nalazi sa desne strane motora iza one male dekle kad sam to otvorio video sam da su pikapovi pukli i da je na toj ploci probusena nova rupa i ploca je pomerena prema napred.Kad hocu da upalim motor nema sanse kad odvrnem taj sraf i pomeram plocu on nekako upali ali jedva da radi,molim svakog ko mozda nesto zna o ovome posto spremam motor za sezonu.Meni izgleda kao da je pomereno paljenje ili kao da je preskocio lanac(ako je to moguce)Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan skini deklu pogledaj dali je u fazi pa onda oko paljenja vidi da li je na paljenju pikap a izmeri i kompresiju cim su pomerali paljenje mozda i nema neku kompresiju ,pa polako redom naci ces kvar ako se malo razumes u mehaniku....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni kolko lici,,mozdda to i nisu pikapovi od njega,mozda su i suvise odaljeni od okidaca,kompresija nema veze sa pomeranjem paljenja,ima kod dizela, ;) ;) da bi upucao paljenje treba ti pistolj,mada se kod nekih motora paljenje i ne pomera,znaci prvo vidi dali su to njegovi pik apovcici.... ;) ako jesu lako ces naci druge ili ubaciti neke druge,moze i to,,,, :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalaj 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljao sam druge pikapove ali situacija je ista,nekako upali drzim pun gas on radi na nekih 5000 obrtaja pod saugom.Da zaboravio sam da kazem da pri paljenju puca,karburatori su ocisceni i nastelovani svecice su nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa proveri kablove,kapice,nesto tu nestima,proveri i zupcenje ,zazor ventila,mada meni to smrdi na kablove ,,uglavnom struju,a to sto su svecice nove nemora da znaci da su ispravne,i kako si nastelovao karburatore na motoru koji neradi,,,,i dali ti nije cdi crko,,,trebalo bi njega najpre proveriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalaj 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljao sam i drugi ignitor ali isto.Meni lici da je prezubio Karburatori su stelovani pre nego sto je crko i svecice takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa rasturi pa vidi,kuca se zida od temelja ka krovu,,,,,a ne od krova ka temelju,kreni redom,nije tesko proveriti zupcenje,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalaj 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nikad nisam radio na motoru zupcenje neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hajde slikaj te pikapove pa da ti kazem dali su od njega:) ja sam ga vozio dugo i odrzavao.inace kod njega ne postoji mogucnost stelovanja paljenja,inace sto se tice zupcenja imas oznaku dole kod pikapa i oznake gore na razvodu bregaste,ako se gadjaju onda trazi dalje.imao sam skenirano uputstvo komplet za njega ali sam zagubio cd,ako nista ne uradis,pokusacu da trazim,inace imam kod drugara kompletno odstampano uputstvo za njega pa ako nesto zatreba vikaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalaj 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika pikapova http://cdn.bjbikers.com/images/imported/GA/OouVj_11022010256.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan da to su njegovi pikapovi,na njima su boljka ti pikapovi,otkaci dzek pa proveri otpor na njima,mislim da treba da bude oko 250 oma kazes da radi na 5000 bez sauha?a dali radi bez sauha?dali rade svi cilindri?dali su sve grane tople? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalaj 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisu sve grane tople neke budu mlake a neke vruce, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Februar 11, 2010 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kuku na sta ovo lici. Ja bi reko da je neko pao sa njime i bukvalno otkinuo plocu.Onda su "eksperti" to nabudzili i teraj. Naravno da bi komlet zamena bila najbolje resenje,ali isto tako znam da to nije opcija o kojoj sste preterano razmisljali. Za pocetak mislim da treba da probas da nekako fiksiras plocu gde je nekada bila,vidi se gde bi trebalo da stoji.Mozda i proradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalaj 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad stoji ploca na slici tako tako i fabricki stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalaj 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali meni izgleda kao da je prezubio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa ako nisu vruce,ne rade svi cilindri.... ondra trazi koji ne rade dali na istoj bobini (istom pickup-u) ili na razlicitim za pikapove i plocu su meni beogradski mastori trazili od 100 do 150e,i na kraju mi je neki lik koga sam sreo na motosusretu u sapcu nabavio na nekom otpadu u madjarskoj,sa havarisanog za 25e skoro sam radio nekog gs 500 i mislim da su isti pickupovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ali najbolje je da skines poklopac,onu oznaku dole poravnjaj sa pikapom,ili doteraj klip u gornju mrtvu tacku(1 klip) i vidi oznake na bregastim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalaj 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad bi mogao da mi posalje to upustvo da vidim da li se sve tacke poklapaju bas da vidim da li je prezubio,skinucu ventil deklu,a tu malu deklu sam vec skinuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hajde pokusacu da slikam tu stranicu kod drugara posto sam mu dao upitstvo uz motor....videcu za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 11, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ima jedan pickup od gsx550ef, ali on brate nije kao na tvojoj slici ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kod mene su bili identicnu,i novi i stari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 12, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan onda ovo moje možda i nije pickup od gsx-a :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mozda:) mada u krajnjem lucaju mogu se staviti platine sale kod tebe su bile platine jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...