SlobodanR 23 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ocuvana letnja jakna sa skidajucim rukavima. Ima skidajucu postavu i bez protektora je. Na njoj postoje i dzepovi za protektore. Nema nikakvih ostecenja na jakni kao ni na postavi. CENA 4000din a moze se poruciti na 0655362007 saljem brzom postom XL velicina, odgovara od 185cm do 190cm i 85kg do 100kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan da li bi menjao za neku drugu opremu,cini mi se da si me pitao za nesto?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ocuvana letnja jakna sa skidajucim rukavima. Ima skidajucu postavu i bez protektora je. Na njoj postoje i dzepovi za protektore. Nema nikakvih ostecenja na jakni kao ni na postavi. CENA 4000din a moze se poruciti na 0655362007 saljem brzom postom XL velicina, odgovara od 185cm do 190cm i 85kg do 100kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isto takvu samo u plavoj boji i sa protektorima, nosim je par godina i imam sve pohvale za jaknu. Sa postavom moze da se vozi do 5C. Odlicna cena sa obzirom koliko sam ja platio novu u Yamahi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja je nosio kao zimsku, na minus beskonacno tako da je topla i za grudvanje i sankanje. Jakna otisla za Beograd! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...