RAZZOR 4 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan tebi je onda dobro. al nekog su ocito sjebali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan U NS u , radnja Motobox ima protektora svih vrsta i po povoljnim cenama Ima li nesto sto lici na originalne Hondine? Imaju sajt http://shop.motobox.rs/ pa vidi, pozovi ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan leksandar da tebe neko nije zeznio kad ti je prodo te acerbisove? meni jako lice na ove s prethodne slike. jedina razlika koju ja vidim je ta naljepnica acerbis Ipak originalni su! Juce sam stavio originalne Hondine, a ove skinuo. Na njima pored nalepnice ima izliveno na stitnicima Acerbis. izgleda da nije niko prevaren. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...