Comsha Junior 0 Napisano Februar 7, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Airoh kaciga, u odlicnom stanju, neogrebana, malo presla (nije puno nosena). Velicina S 55-56. Prodajem iz jedinog razloga- zato sto vise ne vozim enduro. 81 (EUR) Novak- Comsha (mladji) 0642971565 Mladenovac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Februar 7, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa znao sam da ce ovo da se desi!?!?? Sad kad sam narucio iz Louisa novu, izasla ova...Ito jos ima izgleda vizir.. Jel ima vizir? I jos mozda mogu da se uglavim u velicinu e pa stvarno...mislim.. Ajd da trampimo za novu full face kad mi dodje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comsha Junior 0 Napisano Februar 7, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E jbg Aco, sta da ti kazem... Sorry :-\ Ima vizir, tamni.... Zao mi je, ali ja vec imam kacigu.... Ne nosim ovu jer sad vozim CBR-a, pa ne ide , i TESKOG (na kvadrat) srca je prodajem, ali sta sad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da je veca velicina uzeo bih je istog momenta.Jel mozes da napises tacno koji je model pa da probam da je nadjem u vecoj velicini? Srecna prodaja Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comsha Junior 0 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ona ima oznaku E3... Trazio sam je ja na internetu ali nisam uspeo da nadjem... Moguce je da se nisam dovoljno potrudio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comsha Junior 0 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Aktivno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...