Cope 215 Napisano Mart 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas zavrsio basket na Tashu' date=' preslvacim se u svlacionici koja gleda na Beogradsku ulicu (II sprat je u pitanju), buljim kroz prozor a ono neka ogromna limena kanta...pogledam ja malo bolje...a ta limena kanta pricvrscena na neki motor....pogledam jos bolje...a ono Africa i nas Cope na njoj....[/quote'] Neko nedeljom radi, a neko ubacuje loptu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 5, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je u vrhunskom stanju (ne zadugo Posto ce Cope da je tera u njivu verovatno), ide odlicno, prede kao mackica, lepo koci, poteze, mirno radi, lepa boja, u extra stanju, kao da nije vozena. Vozio me Cope juce po gradu, vala od ove godine vise nisam suvozac. Svaka cast Cope na izboru:) Ovako bi mogli ove godine boze zdravlja:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 5, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je u vrhunskom stanju (ne zadugo Posto ce Cope da je tera u njivu verovatno)Vozio me Cope juce po gradu' date=' vala od ove godine vise nisam suvozac.[/quote'] Ma jok, planiram da uzmem još i XR600R, samo za njivu i krš.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 5, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas zavrsio basket na Tashu' date=' preslvacim se u svlacionici koja gleda na Beogradsku ulicu (II sprat je u pitanju), buljim kroz prozor a ono neka ogromna limena kanta...pogledam ja malo bolje...a ta limena kanta pricvrscena na neki motor....pogledam jos bolje...a ono Africa i nas Cope na njoj....[/quote'] Neko nedeljom radi, a neko ubacuje loptu... Radicu i ja nedeljom kada mi posao bude da se vozim motorom po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 5, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Africa Twin... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 5, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Cope, da se lepo navozate zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 5, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Africa Twin... najzli :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: Ovo æu stavim na majcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...