MarkoM 0 Napisano Februar 27, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ukrali mi motor posto ne znam da postavim slike zamolio bih nekog da postavi umesto mene samo neka ostavi mail da mu posaljem slike. De bas pred sezonu! HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, posalji na filmovi01@gmail.com pa cu da okacim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Februar 27, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Baš bedak, možeš i meni na najzli@hotmail.com Nadam se da æeš ga pronaæi, najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tog apenca? Je jebi ga. Bas mi je zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 28, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ih covece. Pojuri tu po Palanci poznanike. Ne verujem da ce neko da ga odnese daleko a Palanka je mala pa ce neko vec nesto videti. Mozda po okolnim selima... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je neko uzeo da se provoza pa æe da vrat, uh, smor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Februar 28, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Jeste tog APN-a. Mnogo truda sam ulozio da bi na kraju ovako ispalo. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Marko...jbg bas..grrrr. Nadam se da ces ga naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A kad ga nadjes, zovi nas da dodjemo da "objasnimo" neke stvari lopovu. :bokser: :carobnjak: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Februar 28, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su to ljudi?!! Ne mogu da verujem, bas mi je zao. Meni su pre par godina maznuli BT-a, pa sam okrenuo par telefona i za par sati mi je motor bio pred kucom. U manjim mestima se uvek zna ko moze tako nesto da uradi. Samo nemoj odustajati, drzimo Ti pesnice! [-o< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Februar 28, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre stvarno mi je zao! Vidi se da si ulozio truda! Nadam se da ce se pojaviti vec negde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Februar 28, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan seckao bih ga komad po komad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8718 Napisano Februar 28, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan samo se potrudi, ja sam iz bg-a sa banovog brda, kada sam imao 14-15 godina maznuli mi tomos 14, ja plakao ko beba par sati. Na kraju ga moji ortaci nasli na klupicama, parkic u kraju. Posle sam saznao i ko je, izvinili se momci, videli motor i otisli nedaleko do dragstora da kupe sok, kad se vratili ja digao pola poznanika i familije da ga trazi. Pretpostavljam da u manjim mestima takodje moze da se sazna ko je i zasto i gde...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 28, 2007 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Mrle, ti si bio bolje srece od mene. U tim godinama su i meni poharali cetrnaju i .... nikad je vise nisam video. Ali gore glavu Marko, ti ces tvoj da pronadjes! Vozi se sa ekipom sto vise. Cuci Apen u nekom jendeku. Samo nemoj da sedis kod kuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...