carlos 111 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naziv teme kaže na Apriliji imam plastični rezervoar pa sam se posle dužeg razmišljanja odlučio za Quick Lock sistem.Torba Q-bag je u Polo shopu bila na sniženju 35 E (umesto 69,9 E) i prsten za montažu na rezervoar 22 E.Čekam lepo vreme da je isprobam pa javim utiske,za sada sam prezadovoljan kako to izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 6, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna i prakticna varijanta ! Ja nazalost moram gurtnama da se zezam jer mi je rezervoar ispod sedista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda bata loki.u zdravlje da je koristis sto cesce.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa kad si kupio plastican motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naziv teme kaže na Apriliji imam plastični rezervoar pa sam se posle dužeg razmišljanja odlučio za Quick Lock sistem.Torba Q-bag je u Polo shopu bila na sniženju 35 E (umesto 69,9 E) i prsten za montažu na rezervoar 22 E.Čekam lepo vreme da je isprobam pa javim utiske,za sada sam prezadovoljan kako to izgleda Istu stvar trazim za MT 03 jel moze adresa gde si uzeo torbu i da li je ima u crnoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan pa kad si kupio plastican motor Sreca da je onaj tvoj Japanski drlog celicni ;D @ Gocko - To sve imas u Polo motoshopu,znaci mozes naruciti od ljudi koji to donose (imas adrese ovde na forumu). Prsten koji ide na rezervoar se posebno kupuje i nije isti za sve tipove motora - kosta 22 e. Uz torbu obicno ide takozvani oberring iliti gornji prsten koji se pricvrscuje za torbu.Imas vise vrsta torbi od nekoliko proizvodjaca,najbolje je da pogledas na www.polo-motorrad.de. Srecno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama Mislim da je ova torba s tim sto je ova veca 25 eur a manja 30 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan To je fora,sa ove druge slike dobiješ samo ovu gornju torbu.Ova što sam ja uzeo ima spojke za tu drugu - gornju torbu.I Švabe počele da varaju,pogledaj pažljivo i teraj nekoga da ti prevede.I uz nju ne dobijaš prsten koji ide na rezervoar,to se posebno kupuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan SM-MOTECH radi isto ovakve torbe za rezervoare samo su malo vece i skuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan SM-MOTECH radi isto ovakve torbe za rezervoare samo su malo vece i skuplje Pa i na ovoj je SW Motech montaža,prsten za rezervoar i gornji prsten na torbi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...