Nemanja75 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KLE 500 92 god. registrovan do maja 2010 god.35kw agregat odlican,lanac i lancanici dobri,promenjeno ulje i filter.Cena 1500e za ozbiljne kupce mali dogovor.tel 064/168-50-22 Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj, neces valjda opet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju nece niko nista da kupi, janura je i cene niske a kupca nige nema...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 6, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze zamena za suzuki ts 125r iz moju doplatu naravno...? Imas na motoberzi, zuti suzuki, 1350evra, vlasnik, bez ulaganja, registrovan do 25 januara 2011.. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju nece niko nista da kupi, janura je i cene niske a kupca nige nema...... jeste druze u pravu si,ali sad se kupuju motori ko hoce da kupi i ko ima malo kesa a ne u sezoni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze zamena za suzuki ts 125r iz moju doplatu naravno...? Imas na motoberzi, zuti suzuki, 1350evra, vlasnik, bez ulaganja, registrovan do 25 januara 2011.. Pozdrav nebi hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan73 0 Napisano Februar 7, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom je stanju :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba72 0 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, da li te zanima Toyota corolla xl 1.3 , 1988 u dobrom stanju, plin i jos dosta toga. Ako si zainteresovan pricacemo o detaljima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, da li te zanima Toyota corolla xl 1.3 , 1988 u dobrom stanju, plin i jos dosta toga. Ako si zainteresovan pricacemo o detaljima Imam dosta ponuda za neke zamene,ali cu da sacekam malo mozda dobijem i neki kes,a sto se tebe tice posalji neku sliku na pp ili mejl mozda i napravimo nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom je stanju :) u dobrom stanju kao sto se vidi na slici,a mozes da dodjes i vidis jos bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi,jos malo pa ce sezona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znam a ja svorc .... Kuku mene (tj. sta da radim ??) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nista,skupis pare ili uzajmis i kupis motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan eh kad bi imao od koga da uzajmim ... ili bar da mi vrate dugove ... ili da prodam auto .. al kriza udarila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan eh kad bi imao od koga da uzajmim ... ili bar da mi vrate dugove ... ili da prodam auto .. al kriza udarila :(kakva kriza bice bolje sad ce bata da otera seku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pisao ovde na forumu skoro pola godine ali eto ovaj oglas me natera da prekinem post. Joj prijatelju stvarno neznam sta bih ti rekao. Mnoooogo mi se svidja motor a i u zadnje vreme mi se samo neki povoljni KLE-ovi motaju okolo iako bas i nisu moj prvi (drugi, treci ...) izbor. Ja sam vise za nesto malo extremnije tipa DR, XT itd. ali sezona uskoro pocinje a treba se nesto/bilo sta voziti. I ja kao i ostali patim od manjka novca. Trenutno sam na nekih 650 eura. Kredita nemam a i zajam ce tesko da ide. Videcu ako nesto uspem izvuci uskoro zovem te obavezno. Samo se nadam da mi i ovaj KLE nece otici bukvalno ispred nosa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti prijatelju DR XT itd. nista extremnije od KLE sve je to tu negde i nijanse su u pitanju...jedino je razlika sto KLE ima 2 cilindra a ovi ostali jedan...ostalo je manje vise isto....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovaras na PP . Dolazim da ga pogledam cim se malo rastopi vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovaras na PP . Dolazim da ga pogledam cim se malo rastopi vreme kad otopli ti dodji da vidis motor a i na kafu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan bilo je ovih dana lepo vreme a tebe sale nema,ili cekas bas..bas lepo vreme do 30 stepeni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Februar 20, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena za Hondu CBR600F1 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ne hvala na ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan navalite ljudi jos malo pa nestalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat,puno kilometara i lepe voznje zelim novom vlasniku.moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...