RadicM 1076 Napisano Februar 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pomoc za ortaka. Covek ima yamahu tzr 125 i hoce da zatamni vizir ali nece sa onom trakama vec bi hteo na onaj drugi nacin (zaboravio sam kako se zove). Covek je spreman cak i da pravi nov ali zatamnjen vizir ako treba u krajnjem slucaju ako nista ne nadje. Ako neko zna nekog ko radio ovo nek pomgne (broj telefona adresu). Ortak zivi u Lazarevcu. Znam da je bilo slicnih teme ali sad ne mogu da ih nadjem (moze i link za njih). Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas kod imas da kupis sprej za te stvari zove se transparet lak za farove :DImas u raznim bojama kod nas je 500 din dobra stvar ja sam sa tim radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam mog igrebao sam presmirglao i ofarbao u crno....eto lako...nije zatamljen nego je skroz taman.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i to je resenje Ali sa sprejom je mnogo bolje kao da je zatamnjen fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Njemu ce pre odgovarai to sa sprejem ne bi on bas skoro crno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam mog izrondjao zestoko i samo je tako mogao da bude lep.......navikao sam se a i nije DR trkalica pa da ja polezem na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas kod imas da kupis sprej za te stvari zove se transparet lak za farove :DImas u raznim bojama kod nas je 500 din dobra stvar ja sam sa tim radio Ovo ti je najbolje rješenje...sa folijom nemoj da pokušavaš jer je "nemoguce" ! @Hari Vidi li se kako kroz zatamljen vizir sa tim sprejem, jer sam i ja htjeo da zatamnim a veci je malo vizir ... ??? Jeli to sprej sto se zatamljuju stopovi na kola ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Da to je taj sprej za stopove,bruka stvar.Samo nemoj da probas kacigu ja sam se zajebao!!!!Znaci samo farove i vizire na motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan uzeo taj sprej. Sad cekam malo lepse vreme da skinem i prefarbam vizir pa da vidimo kako ce to ispasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Bice ekstra .Samo uzmi smirglu 2000 i blago predji vizir :DIma da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi taj sprej i koliko kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Subotici ima 500 din je.Tacnije na buvljaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Da to je taj sprej za stopove,bruka stvar.Samo nemoj da probas kacigu ja sam se zajebao!!!!Znaci samo farove i vizire na motorima Hvala brate ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga platio na Karaburmi oko 470din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Gde na Karaburmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ides Visnjickim bulevarom do GSP garaze, skrenes desno, mislim da je to Mirijevski bulevar, pred kraj tog bulevara sa desne strane je neka benzinska pumpa. E pre te pumpe 1 ili 2 kuce, ima farbara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ili odesh u U(k)radi sam, imash tamo motip sprejeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde na buvljaku(koja hala)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan 1 ili 2 nzm tacno.Videces na pocetku odma uza zid ima neke ratkapne patosnice i pizdarije .Nema sanse da promasis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Javi kako je uspelo i stavi neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam i ja danas taj sprej...samo sto sam ga jedva nasao samo na jednom mestu i odero me za 550 din...LOPOV......kad odradim vizir postawljam slike pre i posle.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg 550 dn Ajde nadji na drugom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas bio na buvljaku i nema.Ima samo plavi,zeleni i žuti a meni treba crni. Moraću pogledat u autotehni ili negde drugde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da nas drugar Ivan pravi sve tipove vizira, bilo providni, bilo tamni....cena je 3000 din.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...