zlaja 0 Napisano Februar 27, 2007 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je iko vozio Yamahu FZX 750,i kakav je motor? i slucajno ako ima neki na prodaju,mozda bih ga pazario(motor je bombonica barem na izgled),a za ostalo ne znam... Tako da Vas molim ako moze jos koja informacija o njemu. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 27, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da vise puta probam taj motor. Bio je u vlasnistvu tvog komsije sa Medaka. Mozda ga i znas Mirko Celavi. Na kraju je Krdza poginuo sa njega prosle godine. O motoru: prava mala bombonica, solidno poteze. Agregat je od proverenog FZR750. Solidna ako ne i odlicna putna brzina. Maximalna 200+km/h. Mali V-max. Zgodan je za po gradu zbog malih gabarita. E tu je i jedina moja zamerka na ovaj model jer sa svojih skoro 190 tesko mogu da stanem na njega. Ako si sitnije gradje neces imati tih problema. E da i zamerka na mali kapacitet rezervoara od 13l sto mu daje autonomiju od samo 150 km. Ako izuzmemo ova dva nedostatka svaka preporuka za taj motor. Evo i nekih tehnickih podataka: Model: Yamaha FZX 750 Year: 1989 Category: Naked bike Rating: 73.4 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Engine and transmission Displacement: 749.00 ccm (45.70 cubic inches) Engine type: In-line four Stroke: 4 Power: 94.00 HP (68.6 kW)) @ 9500 RPM Compression: 11.2:1 Bore x stroke: 68.0 x 51.6 mm (2.7 x 2.0 inches) Valves per cylinder: 5 Fuel control: DOHC Cooling system: Liquid Gearbox: 6-speed Transmission type final drive: Chain More details Consult a Yamaha repair manual. Physical measures Weight incl. oil, gas, etc: 225.0 kg (496.0 pounds) Chassis and dimensions Front tyre dimensions: 110/90-16 Rear tyre dimensions: 140/90-15 Front brakes: Dual disc Rear brakes: Single disc Speed and acceleration Top speed: 216.0 km/h (134.2 mph) Other specifications Fuel capacity: 13.00 litres (3.43 gallons) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaja 0 Napisano Februar 27, 2007 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze, Hvala puno,a samo me zanima jos kako se ponasa u krivinama(primer kosutnjak),jel ovo moje cudo nije bas toliko startno kao fzx sto meni odgovara,samo sto me malo zezaju te krivine,nikakav je,uopste,tezak je za voznju,a hocu da uzmem taman nesto tako malo,+ najbitnija mi je voznja po gradu jer se tu muvam stalno.+ kakav je za naci delove?A kao sto rekoh mnogo mi se svidja na izlged,lici na moj sadasnji motor stim sto je cak i lepsi :roll: Nego sad samo da vidim da izganjam neki,naravno ako uspem naci ista.Moram jos razmisliti,zao mi je prodati ovog mog `starca` Sve u svemu zagrejan sam za fzx.... jos jednom hvala na informaciji Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 9, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan moj prijatel sasa ga ima to je savrsenstvo,da nebih pricao sve po redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaja 0 Napisano Mart 9, 2007 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje li ga mozda? i zna li neko koje su cene-godista,otprilike. Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 9, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ni za jednu cijenu ga nebi prodao,on ga je platio 2500 e 89 god.ne razmisljaj ako je ok,odma ga uzmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan http://motorbikes.ya...zx-750-for-sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...