zarko1983 79 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaye kupujem jaknu do 100 tinak evra, pozeljno crna i velicina odprilike m ili l, moze zamena i za moju kacigu Nolan N101 flip-up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj oglas koji sam postavio,mozda te zanima http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47404.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan L nova 75 evra Hi Force,imam i ixs malo su preko 100. 0637254199 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj.... Moze zamena. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47564.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ova IXS nije losa.... serbduck> mala mi je ova najverovatnije ipak je to zenska jakna..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje li te IXS Salem: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39538.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje li te IXS Salem: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39538.0 jakna je prva liga ali je velika za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Moada i nije,ja sam prilicno mrsav pa mi je malo velika,aj mi posalji koliko si visok i tezak pa cu ti reci tacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan žarko....ako hoćeš da te rešim rpoblema,može da mi daš onu žutu ixon ako je nisi prodao,a da ti dam moju wintex,jeste da je sivo crna....više sivo nego crno......skroz nova,zimski uložak,svi protektori,rukavi na skidanje..................meni je extra,i ne bih je dao ni za šta,ali si mi jako pobudio želju sa žutom jaknom.......razmisli pa ako ta zanima...da ti šaljem slike ....... plan mi je bio da kupim od tebe ixon,i da ostavim i ovu moju.....ali trenutno je finansijski neizvodljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Moada i nije,ja sam prilicno mrsav pa mi je malo velika,aj mi posalji koliko si visok i tezak pa cu ti reci tacno... visok 173 i 81 kg atletske gradje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 180 visok i oko 70kg,i siroka mi je u struku inace sve ostalo mi je taman,jedino da je probas pa da vidis,kazi mi samo odakle si ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan žarko....ako hoćeš da te rešim rpoblema,može da mi daš onu žutu ixon ako je nisi prodao,a da ti dam moju wintex,jeste da je sivo crna....više sivo nego crno......skroz nova,zimski uložak,svi protektori,rukavi na skidanje..................meni je extra,i ne bih je dao ni za šta,ali si mi jako pobudio želju sa žutom jaknom.......razmisli pa ako ta zanima...da ti šaljem slike ....... plan mi je bio da kupim od tebe ixon,i da ostavim i ovu moju.....ali trenutno je finansijski neizvodljivo prodao sam ixon odnosno poklonio skoro, zavrnuo me je jedan clan sa foruma ali tako mi treba kad verujem svakom da sam znao da ce tako ispasti bolje da sam je tebi poklonio jer i ona i GS se odlicno slazu jedno sa drugim...ako ti nije tesko posalji mi fotke tvoje jakne da vidim ako mi odgovara da jurim takvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 180 visok i oko 70kg,i siroka mi je u struku inace sve ostalo mi je taman,jedino da je probas pa da vidis,kazi mi samo odakle si ti? ja sam iz Žagubice a ti iz Valjeva koliko vidim daleko smo a to bez probe ne bih smeo da uzmem. Ixon mi je bila mislim L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ova je Xl,mogu da ti izmerim dimenzije rukava,struka,duzine jakne i sl. pa ti vidi onda dal bi ti odgovarala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan žarko....ako hoćeš da te rešim rpoblema,može da mi daš onu žutu ixon ako je nisi prodao,a da ti dam moju wintex,jeste da je sivo crna....više sivo nego crno......skroz nova,zimski uložak,svi protektori,rukavi na skidanje..................meni je extra,i ne bih je dao ni za šta,ali si mi jako pobudio želju sa žutom jaknom.......razmisli pa ako ta zanima...da ti šaljem slike ....... plan mi je bio da kupim od tebe ixon,i da ostavim i ovu moju.....ali trenutno je finansijski neizvodljivo prodao sam ixon odnosno poklonio skoro, zavrnuo me je jedan clan sa foruma ali tako mi treba kad verujem svakom da sam znao da ce tako ispasti bolje da sam je tebi poklonio jer i ona i GS se odlicno slazu jedno sa drugim...ako ti nije tesko posalji mi fotke tvoje jakne da vidim ako mi odgovara da jurim takvu poslaću ti koji dan...... veruj mi na reč,cena-kvalitet.......mnogo poznatije marke ne daju ni pola kvaliteta za duple pare...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan to je sve...niko nista vise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Tebi treba M velicin,posalji mi mejl poslacu ti slike onih par ixs jakni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dainese jaknu,ubij me ne znam koja velicina,trenutno nemam slike ali cu prikaciti,jakna 5 puta obucena,crna boja ima postavu,prodajem je jer sam uzeo novu plus imam jos jednu. Inace ima 90 kg i 184 visok a nesto mi je manja. Radim u Bg-u pa ti je mogu doneti da pogledas. Cena 100 evra 063/8123324 Stevan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jednu Dainese koznu maltene nova, sa protektorima i postavom, ali je 200e tvoj broj. Placena je 38000din. 2009-te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika za Dainese. XL velicina 100 evra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan stevo jakna je dobra ali nazalost mislim da je velika za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja bio siguran za velicinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_user&Itemid=62 pogledaj,mozda se nadjes u dimezijama,a cena je relativna stvar!! 2 in 1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan evo je najzad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan evo jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...