BRACO 3323 Napisano Februar 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5459 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nesto ovaj drugi sic ili ti sjediste od suzvozaca, nekako mu dodje ko poseban dio (shtrchi k'o shubara ;D) jel to na tom modelu inace ili je budzevina. Ma zaebi streetaru idi uzmi koju paru na tim branicima, vidis da nece biti ljeta svakako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nesto ovaj drugi sic ili ti sjediste od suzvozaca, nekako mu dodje ko poseban dio (shtrchi k'o shubara ;D) jel to na tom modelu inace ili je budzevina. Ma zaebi streetaru idi uzmi koju paru na tim branicima, vidis da nece biti ljeta svakako ;D ne znam da li pratis temu sicevi stoje tako sto je ispon nosac za drugi a ne orginalan sic pa ce da se rade jer je skupo gazdi da da 230 evra za vozacev i suvozacev sic pa zato strce ;) inace nije jos sve gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5459 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uh , a bio sam se zabrinuo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Uh , a bio sam se zabrinuo ;D bez brige sve je pod kontrolom :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 11, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti branici... Preko 500kg branika sam samleo u granulat a mislim da sam bacio branika skoro "5 ari placa". Da pojasnim sta znaci izraz, na 5 ari slazi branik do branika pa vidi koliko ih ima. ;D A mislim da imam jos bar 2.5-3 ara. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na projektu! samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo da osvezim malo temu poceo sam da pravim nosace za ralicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan mada nesto nisam u volji da radim izludi me ovo vreme ,jedva cekam da otopli .................juce sam cistio sneg od ulice do radionice celih 70 metara ,pa i nisam u nekoj volji za radnjom .................evo i grill ,ako ima neko neku ideju dobro bi dosla da se malo doradi a iza ce biti mrezica koja ce 100% biti u zlatnoj boji a prohrom samo brusen posto ima jako puno ostrih delova pojebacu cetku ako ga i poliram........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a mozda i ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je da ocistis ove grane pod hitno... a sto se tice grila mozda da ide u neku plastifikaciju? Ili peskiranje pa u onu crnu za visoke temp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je da ocistis ove grane pod hitno... a sto se tice grila mozda da ide u neku plastifikaciju? Ili peskiranje pa u onu crnu za visoke temp? to ce gazda da odradi kada preuzme motor :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta ce ti z750 na hondi cbr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan sta ce ti z750 na hondi cbr? ma to sam ovako nakacio da bi uslikao da vidim dali ce pasti neka ideja da grill bude sto zesci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stavi bar jos 2-3 dijagonale. Samo ih rasporedi lepo, mozda kada ne bi bile toliko siroke jer ce zakloniti dobar deo hladnjaka. I gledaj kada ga budes montirao da bude izmedju njega i hladnjaka oko 5mm razmaka da ne bude bas pripijeno uz hladnjak. Tako je kod mene. Edit: pa i nisu toliko siroke kada malo bolje pogledam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Stavi bar jos 2-3 dijagonale. Samo ih rasporedi lepo, mozda kada ne bi bile toliko siroke jer ce zakloniti dobar deo hladnjaka. I gledaj kada ga budes montirao da bude izmedju njega i hladnjaka oko 5mm razmaka da ne bude bas pripijeno uz hladnjak. Tako je kod mene. Edit: pa i nisu toliko siroke kada malo bolje pogledam... krajevi su povijeni vise 0d 5mm prema hladnjaku jer ce iza da se ulepi ili usvajsuje zica e sad pitanje kolika ce okca biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bi stavio ovakvo sace kao na prednjem braniku od x5m sto je. http://1.bp.blogspot.com/_DuVAMk2Fqnw/SwvCZwMwI6I/AAAAAAAAAP4/SHAY9X2Yddc/s1600/2010_bmw_x5_m.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ja bi stavio ovakvo sace kao na prednjem braniku od x5m sto je. http://1.bp.blogspot.com/_DuVAMk2Fqnw/SwvCZwMwI6I/AAAAAAAAAP4/SHAY9X2Yddc/s1600/2010_bmw_x5_m.jpg tako ce i biti :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan izgleda nekako najkulturnije.taj okvir mozda ispolirati, a sace u mat crno. ili cve u mat crno. neces pogresiti nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo jos 1-2 dana imotor odlazi na gitovanje i farbanje danas smo se pozabavili ja i gazda motora oko pravljenja sica skojili smo i prectali na prohromski lim od 1,5mm jos samo za zanitujemo od ispod plastiku gde ce se upucati materijal i da se naprave nosaci....................sve to od nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ide...... Ocekujemo dalje!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan motor se sprema za farbanje pa i nema novosti u temi ali ima jedna stvar sedista su uradjena i kostala su celih 1400 dinara za materijal posto ja i majstor koji je presvukao sic nije hteo rad da naplati pa je tako gazda prosao za nekih 2000 dinara oba sedista :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jos neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan motor ce biti farban u kombinaciji boje sica i crna sa ponekom nalepnicom ..........i ja jedva iscekujem kada ce motor biti ofarban ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 8, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5459 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo krokodil nastrad'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...