Jagnjoljub 7 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani ljubitelji motora, buduća braćo !!! Pošto prošle godine dogovorismo da ove 2010. orgnizujemo bratimljenje između naše dve "bande", evo da Vas posetim da će i ove godine kao i prethodnih od 27. - 30 maja biti naša jagnjeća svetkovina. Iz pitomog sela Jagnjila, kretale su mnoge jagnjeće brigade kroz istoriju, u bune i revolucije (hajdučke, četničke, partizanske, komunističke, Miloševićevske, petooktobarske, postpetooktoobarske....). Evo šanse da se sve te sadašnje brigade i potomci prethodnih, ujedine u jednu armiju ljubitelja jagnjećeg pečenja i masnih prstića, uz dobru muziku i hladno piće. Događanja oko priprema Jagnjijade 2010. moći ćete da pratite na www.jagnjijada.in.rs . Sve informacije možete dobiti na brojevima telefona sa sajta, ili ovde na vašem sajtu.Verovatno će i vaš-naš Doda iz Mladenovca da se uključi oko posredovanja. U nadi da će kako smo se i dogovorili, naše prijateljstvo prerasti u bratstvo pozdravljam Vas u ime udruženja građana Belo jagnje i želim Vam puno lepih vožnji u 2010 godini. s poštovanjem Stevan Banković Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto mene :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 2, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako posle da ne odeš, kad te ovako lepo zove čovek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako posle da ne odeš, kad te ovako lepo zove čovek ;D Cuti bre, moze da se naljuti.....prosle godine su me zajebale ''vise sile'', ove nece!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda primamljivo :o moze lako da se desi sretenje bajkersko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pratim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne bude da sam samo kliknuo Obavesti... Znam da sam hteo da idem prosle godine al sam zaboravio zasto nisam otisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan BOLJE VAS NASAO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Februar 16, 2010 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio prosle godine i bilo je super.Naravno i ove boze zdravlja.Bilo bi lepo od domacina da biranim recima, diskretno, objasne policiji da .. .ne trenira strogocu tih dana .Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan eto mene :) :) Pitam se zasto opet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo ! Mora se ici nema sta ! Nego ima li tamo piva hladnog ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 2, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, nakon vrućeg pečenja ne smeš odmah hladno pivo, možeš stomak da pokvariš ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan eto mene :) :) Nisam ni sumnjao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan ima li tamo mesta za kampovanje za ta 3-4 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan eto mene :) :) Nisam ni sumnjao! ;D Kako je krenulo ja cu bez motora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima mesta za kampovanje, prošle godine je bilo u planu da se kampuje, međutim zbog višednevne kiše se odustalo. POZZZZ[shadow=red,left][/shadow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan e ako ima mesta i ako je sredjeno Jagnoljube racunaj na nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stizem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ako bude kise ko i prosle idemo u inat ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan ako bude kise ko i prosle idemo u inat ! Pa i prošle godine smo išli z'inat kiši neće da kvarimo tradiciju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 27, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro ispratio ovaj masakar jagnjica pada tacno na BJB enduro vikend i okrsaj ST vs AT... to bas nije lepo!! ??? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da Vas potsetim !!! Jos 58 dana do JAGNJIJADE 2010 !!! WWW.JAGNJIJADA.IN.RS POZDRAV !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još 44 dana do jagnjijade !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Sitno! Hoćemo li imati organizovan odlazak, doček, parking i tako svašta nešto kao prošle godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...