veve 180 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan joj ljudi, stvarno vam puno hvala na podrsci... Nazalost Subota i Nedelja su bili kisoviti i tmurni ovde tako da sam rekreaciju nasao u gledanju filmova sa prijateljima.... ali prolepsavanje vremena je za 3 dana. @vlada afrika Hvala vlado, ali stvarno nije ni bilo toliko strasno. @zlajabgd Zlajo, puno mi pozdravi Gremlina i hvala ti na lepim zeljama, pa se vidimo uskoro .... @katerina eh, kao sto rekoh... zadnjih nekoliko dana je jako lose veme bilo ovde pa nazalost nista od fotografija.... : @sqirrel Sa Mitas gumama sam presao oko 16000km i sve je ok ( mada iskreno primecujem neke male pukotine u podnozju krampona na predjoj gumi)... ali sobzirom da mi je motor zmus na -20 stojao ispred ulaza zgrade to mi je sasvim normalno za ocekivati... zadnja guma je skroz ok.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Veve samo pozdrav iz Pule. pratimo zbivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mi " Carapani '' smo zaj***n narod!!!!!!!!!!!! Jel tako Veve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jos jednom................prijatelju, Sve sto ti je WAVE iz Valjeva nabrojao je tacno i obidji obavezno........vredi. Horiatiko salata (domaca Grcka salata) je nezaobilazna kada god stanes da jedes. Svojevremeno, davne 93-95' sam ziveo na Glifadi, Grci su fenomenalni ljudi za druzenje............za posao ???? (moje iskustvo nije pozitivno). Dobro se cuvaj da bi naplatio svoj rad. Sto se tice ruku i hladnoce.............po meni najbolje resenje su NAVLAKE u kombinaciji sa grejacima rucica..............tako opremljen mozes i po debelom minusu da vozis bez.............ikakvih problema. U decembru mislim da je bila 2005. vracao sam se iz Sofije za Beograd ...........minus 2 - 4 i u potpunosti znam kako si se osecao, s'tim sto se meni desavalo da posle svakog stajanja kada opet krenem uhvati me drhtavica, pocne od cvokotanja zuba pa se prenese na celo telo i to traje oko 10-15 minuta i posle se covek prilagodi ..........i nema problema. Zelim ti svo dobro, uzivaj u Grckoj i salji slicice.............navikli smo na tvoj kvalitet, zato ne zabusavaj ! Veliki pozdrav..............iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Veve, vozis li se ti ili samo radis!? ;D Daj nekih slika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan pa radim, nisam seo na Afriku od one voznje na obliznju planinu Imitas... ali... jedna fenomenalna vest.... kupio sam novi fotoaparat Canon 7D, koji je po mom misljenju nesto najbolje sto postoji trenutno na svetu ... ok... malo preterujem.... ali 18 mega piksela, 8 slika u sekundi, ful HD rezolucija u kombinaciji sa fenomenalnim objektivima koje imam davce neverovatne rezultate.... tako ta mozete uskoro da ocekujete stvarno kvalitetne fotografije @ Marokanac to sto se tice hladnoce ruku... navlake mislim da su pravo resenje.... bas kao sto kazes.... sve je isto, samo sto ja nisam imao te drhtavice @Vlada Afrika... bas tako, kad se radi, radi se.... @Mile Fazer... Hvala Mile.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 9, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa radim, nisam seo na Afriku od one voznje na obliznju planinu Imitas... ali... jedna fenomenalna vest.... kupio sam novi fotoaparat Canon 7D, koji je po mom misljenju nesto najbolje sto postoji trenutno na svetu ... ok... malo preterujem.... ali 18 mega piksela, 8 slika u sekundi, ful HD rezolucija u kombinaciji sa fenomenalnim objektivima koje imam davce neverovatne rezultate.... tako ta mozete uskoro da ocekujete stvarno kvalitetne fotografije Bravo majstore ! Cestitam !!! :) A sad brzo na slikanje !!! ;D E da, ! kad snimas video u full HD, namesti frame rate na 24p ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan ma slikao bih ja vec... ali mi fotoaparat tek sutra stize.... i hvala ti za informaciju sto se tice podesavanja frejmova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 9, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma slikao bih ja vec... ali mi fotoaparat tek sutra stize.... i hvala ti za informaciju sto se tice podesavanja frejmova... koji si objektiv uzeo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan nisam kupio sada.... kupio sam samo telo.. Ali imam svoj Canon 10-22mm i Canon 70-200mm f4 kod sebe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 9, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan nisam kupio sada.... kupio sam samo telo.. Ali imam svoj Canon 10-22mm i Canon 70-200mm f4 kod sebe.... to je onda ok ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da sednem u prvi red..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobobre 22 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Fotografisi nam neki giros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju Veve, sa novom foto makinom (7D) ocekujemo .......................u najmanju ruku CUDO !!!! od fotografija. Cekamo i nestrpljivi smo................ Pozdrav..........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan nije bilo danas bas neko extra putovanje... isli smo kolima da preparkiramo gliser nekih 50 km..... policija pravi probleme sto stoji parkiran ispred kuce.. ali bilo je nekih fotografija.... eee kasnio mi je 7d, stigao je tek uvece tako da su ove napravljene sa 40D bilo je i F ova ovo je prva fotka napravljena sa 7D: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 11, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Veve, druze, ako grckoj policiji toliko smetaj taj gliser sto je parkiran ispred kuce, akda krenes za BG ti ga lepo zakaci za Afriku pa ga dovezi ovamo! ;D ;D ;D Verujem da nasima nece smetati da stoji ispred moje zgrade... : Hehehe By the way- fotke, no comment.... Mnoooooooooooogo su dobre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Februar 11, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jesu li bre ono mandarine il pomorandze il nesto trece. Vidim popadale, sto to ne jedete!? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju Veve, Ovaj vojni avion nije iz serije F-ova vec je to francuski Mirage (miraz)............ Slike su sjajne.................samo nastavi. Pozdrav .............iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sunjao u tvoje fotografije.... Cekam jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam.. @MArokanas... u pravu si.. sada mi je drugar rekao da je to Mirage 2000C @Nadalina Ma nije moj gliser... pripada mom prijatelju..... mada iskreno nije to za mene.. ja sam covek u godinma... volim da uzivam u laganim stvarima @perisec boro Oni ih zoovu nektarine.... i rekli su mi da nisu za jelo...da imaju ruzan ukus.. mada su meni identicne sa mandarinama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Februar 12, 2010 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I mandarine imaju ruzan ukus, ja sam se skoro zeznuo i kupio 3kg misleci da su pomorandze. Kiselo i gorko, osusio sam se dok sam ih pojeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 12, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan P vi nemate pojma ja obozavam mandarine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 12, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju Veve, Ovaj vojni avion nije iz serije F-ova vec je to francuski Mirage (miraz)............ Slike su sjajne.................samo nastavi. Pozdrav .............iz Afrike. Gresis Marokanac prijatelju ovo jeste iz serije F-ova F - FIGHTER @Veve- daj neke slike sa novim aparatom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 12, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju Veve, Ovaj vojni avion nije iz serije F-ova vec je to francuski Mirage (miraz)............ Slike su sjajne.................samo nastavi. Pozdrav .............iz Afrike. Gresis Marokanac prijatelju ovo jeste iz serije F-ova F - FIGHTER @Veve- daj neke slike sa novim aparatom !!! @MArokanas... u pravu si.. sada mi je drugar rekao da je to Mirage 2000C Kobra baci pogled i na google Mirage je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 12, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ Veve Veve, druze, pa nisam ni mislila gliser tebi da dovezes... Vidis kako je crven- ide uz moj 'personaliti'.... ;D ;D ;D @ Lalajko Lalajko, prijatelju, mandatine nisu meni mandrarine ako nisu kisele, kisele, kiiiisele.... Veve, daj neke nove fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...